Moderator Madziaa<3 Napisano 16 Sierpnia 2018 #517770 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2018 Co lepsze: Intel czy AMD? Regulamin oraz zasady zabawy znajdziesz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 16 Sierpnia 2018 #517771 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2018 Według mnie Intel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 16 Sierpnia 2018 #517772 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2018 Moim skromnym zdaniem Intel. Jeżeli bym chciał ogrzewać chatę zimą to wybrałbym zestaw AMD. Intel z każdym kolejnym CPU podnosi jego wydajność, przez co jest on lepiej wykorzystywany. Oczywiście CPU każdej firmy ma swoje plusy i minusy, ale dla nas graczy lepiej sprawuje się Intel. Z resztą ten obrazek wyjaśnia wszytko: Ponczeg :v dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 16 Sierpnia 2018 #517773 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2018 To i to jest dobre, ale jeśli miałbym kupować to wybrałbym Intela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Sierpnia 2018 #517774 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2018 Ja mam Intel g31 /33, sprawuje się dobrze te 11lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :v Napisano 16 Sierpnia 2018 #517775 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2018 Hmm, tu bym sie troche zastanawiał ale bardziej intel jednak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafik Ab3L Napisano 16 Sierpnia 2018 #517776 Grafik Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2018 Jeśli chodzi o nowe generacje to odkąd pojawiły się ryzeny to teraz intele są piecykami Ogólnie mówiąc to mam mieszane uczucia co do obu firm. 1800x którego jeszcze jakiś czas temu posiadałem dosłownie miażdżył każdą konkurencyjną i7 w każdym jednym programie wykorzystującym kodowanie procka więc tutaj leci z mojej strony ogromny plus, aczkolwiek jeśli chodzi o większość gierek to raczej byłbym za intelem bo jak wiadomo póki co mamy naprawdę mało gierek które są w stanie wykorzystać moc wszystkich rdzeni na które stawia amd, ale z drugiej strony jeśli poza samym graniem wchodziłoby w grę np streamowanie i powiedzmy do wyboru topowe modele to jednak brałbym amdka ze względu na możliwości ogarnięcia większego bitrate TL:DR 50/50 Ponczeg :3 i Tojalolek dodali reakcje 2 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B@aczek Napisano 17 Sierpnia 2018 #517803 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2018 Intel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi