Rey Napisano 29 Sierpnia 2018 #518222 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 Zapraszam do publicznych wyznań - piszemy po jednym zdaniu tak by ktoś coś sie o nas dowiedział, możecie pisać tajemnice lub prostą informacje o sobie. Ja zaczne: Moją ulubioną potrawą jest spaghetti Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 29 Sierpnia 2018 #518224 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 Lubię oglądać reakcję innych ludzi na różne filmy/wydarzenia itp. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luczko Napisano 29 Sierpnia 2018 #518228 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 Lubie oglądać się za ładnymi dziewczynami ale jestem zbyt nieśmiały żeby nawiązać dłuższy kontakt wzrokowy k3b i Mroźny dodali reakcje 2 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 30 Sierpnia 2018 Autor #518251 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2018 Połowe sierpnia zmarnowałem na gre w fife z bratem ciotecznym -.- Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafik Ab3L Napisano 30 Sierpnia 2018 #518258 Grafik Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2018 Wiem że będę żałował tego do końca życia ale spodobał mi się LOL którego hejtowałem przez całe życie Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 30 Sierpnia 2018 #518259 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2018 Wydałem na lola 1,1k zł i teraz chciałbym to odzyskać Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 30 Sierpnia 2018 #518265 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2018 Wiem że Pingiel jest rudy. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 2 Września 2018 #518441 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2018 Lubię słuchać muzyki na różnych tonacjach. Najlepiej wchodzi na -1 W dodatku polecam apke "Maple Player JB" na androida, która umożliwia takową opcję Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 2 Września 2018 #518442 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2018 Lubie jeść surową cebulę tak jak jabłko Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 2 Września 2018 #518449 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Września 2018 Wydałem na gry komputerowe około 15k zł Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 3 Września 2018 Autor #518456 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Września 2018 Nie lubie atencjuszy Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 20 Kwietnia 2019 #526438 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2019 Nienawidzę osób, które oszukują, okłamują i mają gdzieś swoją drugą połówkę/przyjaciela. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 20 Kwietnia 2019 #526441 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2019 Poniekąd nienawidzę siebie. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 30 Kwietnia 2019 Autor #526794 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2019 Mam bardzo duży dystans do siebie Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 17 Lipca 2019 Autor #529085 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 Jestem trochę nieśmiały w stosunku do nowo poznanych osób Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 17 Lipca 2019 #529086 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 Spodobał mi się CS GO, którego hejtowałam od początku jego istnienia Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 18 Lipca 2019 #529108 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lipca 2019 Codziennie stalkuje pewne osoby. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 18 Lipca 2019 #529109 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lipca 2019 Bawi mnie krzywda (cielesna) drugiego człowieka, jest to równoznaczne z tym, że uwielbiam memy i filmiki na ten temat. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 18 Lipca 2019 Autor #529113 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lipca 2019 Nienawidzę papryki, ale mój ulubiony smak to paprykowy -.- Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczwany Lis Napisano 18 Lipca 2019 #529117 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lipca 2019 Przeraża mnie przebywanie w większej grupie osób. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 18 Lipca 2019 #529129 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lipca 2019 Z kolei mnie przeraża przebywanie sam na sam z kimś. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 18 Lipca 2019 Autor #529130 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lipca 2019 Czuję się niekomfortowo i trochę nieśmiało, gdy przebywam z jedną osobą, mimo że znam już ją kilka lat Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 6 Sierpnia 2019 #529935 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2019 Mam wyjebane na ludzi i nawet nie próbuję tego ukrywać Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 9 Sierpnia 2019 Autor #530147 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 Mogę wyjść na zwyczajnego sztywniaka, ale osoby palące papierosy, pijące często alkohol, imprezy, omijam szerokim łukiem, więc wyznanie - Nigdy nie byłem na żadnej imprezie kolegów/ na których jest alkohol (z wyjątkiem spotkań rodzinnych) Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 9 Sierpnia 2019 #530148 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 Ja najbardziej nie lubię jak dostaję opierdol, za coś czego nie zrobiłem. Najczęściej zdarza się to w pracy, gdzie ja zapierdalam jak pojebany, a reszta nic nie robi, tylko siedzi i patrzy się na jakieś bzdury na roboczych laptopach. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi