Szczwany Lis Napisano 31 Sierpnia 2018 #518327 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2018 Nick na serwerze: Szczwany Lis / Szczwana Wiek: 22 Znajomość AMXX (0/8): 2/8 (postaram się ogarnąć) Doświadczenie: Niestety brak Staż w CS'a: 5-6 lat SteamID: 0:1:216888159 Link do profilu na banid: https://banid.pl/kto?to=0:1:216888159 Link do profilu na GameTracker: https://cache.gametracker.com/player/Szczwany Lis/145.239.237.108:27385/ Kontakt: Steam Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Bardzo lubię grać na waszym serwerze i często jestem aktywna (stali bywalce pewnie będą mnie kojarzyć). Staram się zgłaszać potencjalnych cziterów i zależy mi na tym, aby wszystkim graczom grało się dobrze no i oczywiście fair play. Bałam się trochę złożyć podanie z powodu braku zarówno wiedzy jak i doświadczenia... Myślę jednak, że z pomocą reszty ekipy będę w stanie szybko nabrać doświadczenia oraz przyswoić potrzebną wiedzę Mroźny, Madziaa<3, _DodgE_ i 1 inny dodali reakcje 4 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 31 Sierpnia 2018 #518328 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2018 Grasz teraz na tym nicku więc ten GameTracker jest poprawny - https://cache.gametracker.com/player/Szczwana/145.239.237.108:27385/ Oczywiście na tak: + wiek + steam + staż +/- doświadczenie i znajomość amx, ale to nie jest trudne. Każdy Ci pomoże + znana +++ aktywność Brak minusów, co tu dużo pisać... Tylko brać Szczwany Lis dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luczko Napisano 31 Sierpnia 2018 #518329 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2018 Na Tak: + steam + wiek + staż na serwerze + wzorowe GT + kultura na serverze - amx ale trudne nie jest - doświadczenie, ale bez otrzymania szansy go nie nabedziesz Wierzę że będziesz w stanie banowac przynajmniej oczywiste odpaly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_DodgE_ Napisano 31 Sierpnia 2018 #518330 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2018 Wielkie tak. Aktywna, nie sprawiająca problemów, a we wszystkim możesz liczyć na naszą pomoc. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 31 Sierpnia 2018 #518341 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2018 Na TAK: + Wiek + Staż +/- Amx. No ale kobitka ogarnięta więc problemu nie będzie + Gracze Ją znają - Trochę nieśmiała ( musiałem ) ale to żadna przeszkoda ba, nawet zaleta. "Podstawy podstaw" chyba już wyjaśniliśmy. W razie jakiegokolwiek problemu pisz priv do mnie lub reszty ;) Powodzenia! PS: Miałaś potraktować to jak "ser" a potraktowałaś niczym małego gryzonia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:TPS:. Napisano 1 Września 2018 #518353 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2018 Również jestem na Tak + Wiek + Aktywna + Staż w cs'ie - Amx ale na spokojnie dasz rade bo jest easy - Doświadczenie + Steam Powodzenia pozdrawiam .:TPS:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.X Napisano 1 Września 2018 #518357 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2018 Co do naszej koleżanki Doroty jestem na tak trochę wredna ale się da to ogarnąć Wiek + Steam + amx - ale tu to pomożemy aktywna + zgłasza i się nie myli + A sporo czasu spędza na serwerze więc czemu by nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 1 Września 2018 #518392 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2018 Podanie zostanie rozpatrzone. Zapraszam na rozmowę na TS / STEAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 1 Września 2018 #518393 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2018 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi