AbdulWisimulaha Napisano 25 Października 2018 #520111 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Października 2018 Nick na serwerze: Abdul WisimulahaWiek: 23Znajomość AMXX (0/8): 6Doświadczenie: Posiadałem pare razy admina na FFA i TPStaż w CS'a: Od 1 gimnazjum już śmigamSteamID: STEAM_0:1:430157410Link do profilu na banid: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:430157410Link do profilu na GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Abdul Wisimulaha/145.239.237.108:27385/Kontakt: STEAM/FBDlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Na serwerze gram dosyć często i przewija się trochę cziterów zawsze jak ktoś jest dostępny na steamie/forum to piszę żeby w bił na serwer ale nie zawsze ktoś taki jest.Często cziterzy przychodzą na serwer w godzinach porannych w których też grywam, a o tej godzinie jest ciężko o admina.Mam doświadczenie w byciu adminem oraz potrafię rozróżnić czy dany gracz gra na aimie czy wh a czy jest po prostu dobrym graczem i nie używa żadnych wspomagaczy.Za starych czasów posiadałem admina na tym serwerze kiedy grał Naturalny pod nickiem ^^@Tr!X Wybaczcie że jest to mój 3 post i składam podanie na admina, ale postaram nadrobić zaległości i być aktywnym na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BUMEK Napisano 26 Października 2018 #520146 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2018 Jestem na TAK, ponieważ: +wiek +staż +gt oraz potrzeba adminów bo ostatnio strasznie dużo czitów gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~ptk. Napisano 26 Października 2018 #520150 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2018 Jeśli chodzi o podanie to TAK. + gt + steam + wiek. BUMEK podaj proszę swoje GT. Grasz wgl na tym serwerze?? Czy to Ty Abdul stworzyłeś te konto? Edit : ok ok chciałem tylko się upewnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlciaxP Napisano 26 Października 2018 #520157 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2018 Jestem na tak. Przydała by się dodatkowa para rąk Brak zastrzeżeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AbdulWisimulaha Napisano 26 Października 2018 Autor #520158 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2018 4 godziny temu, ~ptk. napisał: Jeśli chodzi o podanie to TAK. + gt + steam + wiek. BUMEK podaj proszę swoje GT. Grasz wgl na tym serwerze?? Czy to Ty Abdul stworzyłeś te konto? bez przesady szanujmy sie a ż tak to bym nie poleciał ...... 4 godziny temu, ~ptk. napisał: Bez przesady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AbdulWisimulaha Napisano 26 Października 2018 Autor #520159 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2018 PTK nie gram od dziś na serwerze i nie jestem świeżakiem tu że tak piszesz bo trochę tu kiedyś grałem i nie muszę tworzyć nowego konta żeby dostawać pochwały " niby od siebie "......Starsi bywalcy serwera na pewno mnie pamiętają pod innym nickiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Października 2018 #520161 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2018 Abdul gra dłużej i takie typu wypowiedzi skierowane podobno od niego są bezsensowne bo nie mają sensu, spełnia prawie wszystkie wymagania i ma w jakimś stopniu zaangażowanie, nie wiem czy grał kiedyś ale wydaje się i jest o 90% bardziej przyhamowany od połowy serwera, zgłoszeń może nie miałem za okresu mojej kadencji ale przewijał się ten nick i to bezproblemowo więc szansę są i ją ci daje jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luczko Napisano 27 Października 2018 #520163 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2018 12 godzin temu, Miłosz napisał: Abdul gra dłużej i takie typu wypowiedzi skierowane podobno od niego są bezsensowne bo nie mają sensu Co ma piernik do wiatraka. Konto na forum ma od niedawna. A ten BUMEK wpadł tylko zarejestrowac się żeby ocenić podanie, miał prawo zadać takie pytanie A czy jest to prawda to inna sprawa. Przechodząc do rzeczy będę na TAK: + steam + wiek + amx + doświadczenie - kojarzę Cię z czasów kiedy grał jeszcze Naturalny choć nie pamiętam czy byłeś wtedy adminem bo sam nim nie byłem i grałem raczej z mniejszym zaangażowaniem ze sie tak wyrażę, ale teraz nawet Twój awatar mi zaczal coś świtac. + dobre GT, aktywny na serwerze, mile widziana była by dostępność w godzinach około poludniowych + zgłasza na u @ @BUMEK mniej ? Prawie w ogóle Cię nie było. A poza tym w dziale zgłoszeń na forum nie ma żadnych zgłoszeń z Twojej strony więc wygląda na to że lubisz grać z cziterami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BUMEK Napisano 27 Października 2018 #520175 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2018 no jak gram na serwerze to mam prawo się wypowiedzieć. Ostatnio grałem mniej bo adminów nie było widać a odpały latały i nie było sensu grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:TPS:. Napisano 28 Października 2018 #520196 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Października 2018 Jestem również na tak + wiek + doświadczenie + GT + amxx + Zgłasza na u@ Powodzenia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zjarany Zgr3deK Napisano 28 Października 2018 #520198 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Października 2018 Jestem również na tak +steam +aktywność +zgłasza na u@ i na steam +wiek +amxx +GT +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 29 Października 2018 #520224 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Podanie zostanie rozpatrzone. Zapraszam na rozmowę na TS3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 29 Października 2018 #520225 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi