CzarnyOgien Napisano 1 Listopada 2018 #520351 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 Jakiego programu używasz?: GIMP aktualnie Jak długo zajmujesz się grafiką?: Zacząłem już wcześniej byłem na poprzednim forum grafikiem ,więc się trochę na tym znam. Staż na forum: 6 miesięcy. Pełniłeś podobną funkcję?: No tak byłem na poprzednim forum. Specjalizacja?: Zajmowałem się sygnaturami i avatarami ,ale także robiłem w metku na zlecenia banery gildii. Dlaczego Ty: Pierwszy mój argument to jest to ,że byłem już grafikiem i mogę mieć o tym pojęcie i doświadczenie i wiem jak sobie z tym radzić no i się dam rady połapać w tym. Po drugie nie ma żadnego grafika nwm czemu , może nie dali rady sobie poradzić z tym albo może ich przerastało lub doświadczenia nie mieli. Ze mną jest inaczej i mam nadzieję ,że mnie chociaż wyróżnicie i dacie mi szanse. A najważniejsze to jest to jestem aktywny jestem pare godzinek na forum przy okazji gram sobie w cs na waszym serwerze. Często się nudzę i nie mam co robić i myślę ,że to mi pomoże. Nawet w takich momentach mi granie nie pomaga. Przykłady moich prac: Tak jak widzicie te pracy może nie są najlepsze ,ale w najszybszym czasie będę robił lepsze i będę się przykładał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 1 Listopada 2018 #520352 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 Wymagania: - Brak WARN'ow + - Dobra znajomosc programow graficznych +/- nie mi oceniać - 30 postow - - Miesiac stazu na forum - staż może i masz, ale w ogóle się nie udzielałeś. Dopiero dziś zacząłeś nabijać bezsensownie posty. - Checi do pracy - Prowadzenie dzialu Grafika na forum (wykonywanie zlecen dla uzytkownikow, ocenianie prac innych itp.) No więc tak... Nikt Cię nie zna, jak wyżej pisałam - dopiero dziś zacząłeś nabijać posty, prace takie średnie szczerze mówiąc. Z tego co widzę to jedynie napisy są dodane na zdjęcia i nic więcej. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafik Ab3L Napisano 1 Listopada 2018 #520354 Grafik Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 Tak jak napisałeś, prace nie są najlepsze więc póki co jestem na NIE. Jeśli chodzi o mnie to cała reszta mnie nie interesuje tylko w pierwszej kolejności to jak wyglądają prace które jesteś w stanie wykonać przyjmując od nas zlecenia.. skoro sam o tym wiesz i mówisz że stać Cię na więcej tylko potrzebujesz czasu i musisz się przyłożyć to czemu nie zrobiłeś tego od razu tylko dajesz nam jako przykład taką bez urazy beznadzieję i padakę z napisami z generatorów? Zrobiłbyś znacznie lepsze wrażenie gdybyś przykładowo zaczekał aż pojawią się jakieś zlecenia, porobił to czego wymagają ludzie i być może wtedy przekonałbyś do siebie więcej osób. Rey, Mroźny i Boski Z Polski dodali reakcje 3 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zjarany Zgr3deK Napisano 1 Listopada 2018 #520378 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 rowniez jestem na nie,a dlaczego? te prace widziane sa na grafikach google jedynie napisy sa dodane forum lezy wiec nikt cie nie zna umiejetnosci graficzne fatalne,ale mnie to nie oceniac no chyba na tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 3 Listopada 2018 #520496 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Po pierwsze nie spełniasz wymagań, po 2 mój mistrz od grafiki też jest na nie. Odrzucone. señor dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 3 Listopada 2018 #520497 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi