lambada1337ru Napisano 22 Listopada 2018 #521303 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 Chciałem napisać propozycję bo myślę, że się przyda. Chodzi mi o to żeby dodać Darmowy Svip/VIP za rejestracje. Będzie to polegać na tym, że jak gracz się zaloguje na fourm i wejdzie w dział Darmowy VIP/SVIP na tydzień za rejestracje otrzyma go. Wzór Steam ID: STEAM_1:0:220280565 Nick: Don't You Worry Serwer: CS GO MOD Myślę, że przyda się ta propozycja i wprowadzicie ją na fourm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 22 Listopada 2018 Dziewczyna UB Team #521307 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 Pomysł ok, ale na 3 dni byłoby lepiej niż tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 22 Listopada 2018 #521324 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 Może od razu admina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Palnik Gazowy Napisano 22 Listopada 2018 #521328 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2018 Bez sensu za tydzień gry można naprawdę nazbierać kluczy,statraków,exp na codzie, że później już nie bd musiał kupić wiem po sobie. Edit: ewentualnie free vip na 1 dzień. Dla każdego kto zaloguje sie na forum i potwierdzi maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 23 Listopada 2018 Użytkownik #521335 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2018 Może VIP na 3 dla tych co sie zaloguja i będą używać tego forum, nie mówię o zbednym spamowaniu ale o sensownych postach/propozycjach? Bo tak ktoś sie zarejestruje, napisze do opiekuna, dostanie vipa i tyle go będziemy widzieć na forum. A potem napisze raz z innego konta i z innym nickiem na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :3 Napisano 23 Listopada 2018 Premium #521336 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2018 Już widzę jak dzieci będą robić mulciaki, szkoda zachodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambada1337ru Napisano 23 Listopada 2018 Autor #521337 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2018 To może być, że 3 dni, ale koledzy mają się codziennie pokazywać na FOURM i się udzielać w różnych tematach jeżeli tego nie zrobią stracą usługę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :3 Napisano 23 Listopada 2018 Premium #521338 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2018 To co teraz napisałeś nie ma sensu, dawanie komuś rangi na TRZY dni i patrzenie czy się pokazuje na forum mija się z celem i kto Ci będzie przy tym siedział i to sprawdzał, jeśli nie masz pieniążków na vipa to daj znać Ci za sponsoruje pod choinkę, bo widzę, że chyba innego celu w tym nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambada1337ru Napisano 23 Listopada 2018 Autor #521346 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2018 49 minut temu, Veni Vidi Vici napisał: To co teraz napisałeś nie ma sensu, dawanie komuś rangi na TRZY dni i patrzenie czy się pokazuje na forum mija się z celem i kto Ci będzie przy tym siedział i to sprawdzał, jeśli nie masz pieniążków na vipa to daj znać Ci za sponsoruje pod choinkę, bo widzę, że chyba innego celu w tym nie ma... Spoko pod choinke chętnie to tam się wypłacisz nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :v Napisano 24 Listopada 2018 #521379 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2018 Nwm dla mnie troche bez sensu, przecież można dostać vipa za głosowanie na servery i to powinno wystarczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 24 Listopada 2018 #521386 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2018 2 godziny temu, Kacuś napisał: Nwm dla mnie troche bez sensu, przecież można dostać vipa za głosowanie na servery i to powinno wystarczyć To od jakichś 3 miesięcy jest nieaktualne, tak gwoli ścisłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :v Napisano 24 Listopada 2018 #521387 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2018 @Zeratul aa xd, warto wiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 1 Grudnia 2018 #521617 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 Zamek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 1 Grudnia 2018 #521618 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi