Toborzet Napisano 24 Stycznia 2019 #523900 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.):Toborzet Godzina, data zdarzenia:terazMapa:aim_dglOpis zdarzenia:gram i ban za aktywny, sprawdzałem bansa nie ma tam żadnego bana aktywnego z tym nickiem oraz z Steam_idSTEAM_ID / IP:STEAM_0:1:9590087 http://aquax.hekko24.pl/aquax_banspoch2/ban_list.php?bid=1534 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 24 Stycznia 2019 #523901 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 @Hromatic proszę o wyjaśnienie tematu Toborzet dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hromatic Napisano 24 Stycznia 2019 #523915 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Owy gracz nie ma aktywnego bana bo cała baza bansów została wyczyszczona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toborzet Napisano 25 Stycznia 2019 Autor #523919 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Została wyczyszczona. Wyczyszczona = Ub Więc jak mogłem grać na aktywnym x?D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 25 Stycznia 2019 #523920 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Do końca jutrzejszego dnia będzie tutaj odpowiedź co dalej, cierpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 25 Stycznia 2019 #523935 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 (edytowane) Wiem, że nie powinienem się tutaj wypowiadać i pewnie dostanę warna, ale muszę się wypowiedzieć. Skoro bans był czyszczony to owy gracz nie powinien dostać teraz bana za AB. https://pochylnia.pl/topic/119686-weso%C5%82ych-%C5%9Bwi%C4%85t/ Cytuję słowa @VisTeR.''a "Na koniec w związku ze świętami dajemy drugą szanse każdej osobie która miała u nas bana. Nie zmarnujcie jej ;)" Jak się domyślacie, chodzi właśnie o czyszczenie bansa. Chcecie robić wyjątki, choć VisTeR wyraźnie napisał "dajemy drugą szanse KAŻDEJ osobie..."? Może ten gracz zmądrzał i nie gra już z tym syfem? Zwróćcie też uwagę, że tamten temat jest z 5 maja ubiegłego roku. Edit. @wQ.. Brak bana w bansie a gracz dostał bana za AB. Wczoraj już powinien dostać UB, dlatego wypowiedziałem się tutaj, bo raczej nie macie żadnego demka na dowód winy gracza po czyszczeniu bansa (chyba, że się mylę). Edit2. [ostatni] @wQ. W takim razie zwracam honor ;) Edytowane 25 Stycznia 2019 przez Black Wolf Rey dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toborzet Napisano 25 Stycznia 2019 Autor #523937 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Mogę wiedzieć o co tu chodzi? Bo jak nie chodzi o aktywnego to o co? Chyba Mam prawo wiedzieć @wQ. Tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 25 Stycznia 2019 #523940 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Tak masz prawo wiedzieć, wszystko rozchodzi się o to że grasz nadal na triggerbocie, przyjrzałem się temu demku co ostatnio wstawiłeś i widać akcję, gdzie to on za Ciebie strzela. Jeśli chcesz rozpiskę, zgłoś ten temat, a wstawię rozpiskę, ale dopiero w niedzielę, ponieważ wtedy znajdę czas by rozpisać dokładnie demko. Brak UB, w bansie zmieniony powód bana. //Edit: 0.32.81 celownik idealnie w modelu, i oddanie strzału 0.33:11 ponownie celownik idealni w model, i oddanie strzału 0.57:41 Szukasz głowy, no i po najechaniu na model głowy auto oddanie strzału 1.08:64 Auto oddanie strzału, po nie udanym flick shocie, wystarczyło najechać na model, i przeciwnik ginie 1.19:01 Chwile trzymasz na modelu bez wystrzału, ale dopiero jak idealnie na modelu głowy celownik wtedy wystrzał przeciwnik ginie 1.37:61 machasz tym celownikiem nie trafiasz nic, gdy masz celownik na tułowiu, przeciwnik zaczyna kucać, i jest auto strzał 1.41:80 celownik na modelu głowy i wtedy strzał 2.26:73 2.27:14 2 kille, celownik w tym samym miejscu tylko ruszasz się prawo lewo, i samo siada 2.54:95 celownik na hitboxie, strzał, przeciwnik pada 3.39:42 celownik metr od modelu, zero flick shota, nic, przeciwnik pada Toborzet i Boski Z Polski dodali reakcje 2 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 25 Stycznia 2019 #523941 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi