Tornado190821 Napisano 25 Kwietnia 2019 #526616 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 witam moj nic server to komandos lat ma 17 moja data urodzin 09 07 2002 to moj profil steam http://steamcommunity.com/profiles/76561198958633446 witam wszystkim bym Bardzo chciał się starać o Admina duże Doświadczenie mam z CS 16 byłęm admistatorem servera wieć mam pojecie o admina chce pomagac na serverze codzienie bede na serverze bede nią sie opiekował nią ja gram 24 na 24 już 4 noc nie śpie codzienie bede sprawdzał strone pochylnie bede informował własciciel codzienie raport dużo gram w piłe i co nie bede sie rozpisywał dzienkuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 25 Kwietnia 2019 #526617 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 Nie wiem skąd wziąłeś wzór, bo ten jest niewłaściwy. Oto obowiązujący: Nick na serwerze: Wiek: Znajomość SM (0/8) : Doświadczenie: SteamID: Link do profilu na STEAM: Link do profilu na Game Tracker: Kontakt: Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Poza tym wyjaśnisz może ten temat? -> https://pochylnia.pl/topic/120693-dostałęm-bana-z-nic/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrOsTy Napisano 25 Kwietnia 2019 #526620 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 Na DUŻE NIE — BRAK GT — Mało grasz na serwie praktycznie ciebie nie widziałem. — SID???? Ps: Podobno dostałeś bana na naszym serwerze a teraz nagle ubiegasz się o Admina ? — Jest twój wiek a dlaczego: Brak mutacji + ortografia na poziomie 4/5 klasy. ( Coś mi się wydaje, że wszedłeś na serwer na aktywnym banie skoro złożyłeś podanie na Admina ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lambert Napisano 26 Kwietnia 2019 #526645 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2019 Na nie Dostałeś bana za cheaty (nie ważne jaka wymowke masz na to) unikając bana tworzyłeś nowe konta kłócąc się z moją osobą, a nawet grożąc, że jak nie dostaniesz ub to poleca skargi Samo podanie to dno, nie wspominając o twojej interpelacji itd. A swoją drogą w podaniu nie pisze się obietnic jak będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.X Napisano 26 Kwietnia 2019 #526647 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2019 Hmmm NiE !!!!!!!!! - Nie Dostosowanie się do wzoru - Nie widać cię na serwerze - Aktywny ban na naszej sieci PrOsTy i Ponczeg :v dodali reakcje 2 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 4 Maja 2019 #526916 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Maja 2019 No za takie coś admina nie będzie. Odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 4 Maja 2019 #526917 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Maja 2019 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi