Rudolf Napisano 5 Maja 2019 #526939 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Maja 2019 Twój nick podczas grania : rudolfGodzina, data zdarzenia: 17:30 (około) serwer [COD 400 MW3] Mapa:de_westwood_bigOpis zdarzenia:Grałem normalnie jak codzień na tym serwerze i nagle bez powodu dostałem bana... STEAM_ID / IP: STEAM_2 : 0 : 2146435200/IP: 185.227.188.86 Jeśli napisałem w złym temacie to serdecznie przepraszam i proszę o przeniesienie, nieznam zbytnio forum, bo przyszedłem na wasz serwer po prostu pograć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 5 Maja 2019 Dziewczyna #526941 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Maja 2019 @jjaytadeo zapraszam z demkiem i rozpiską w ciągu 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jjaytadeo Napisano 6 Maja 2019 #526981 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja 2019 Nie zrobiłem demka skoro perfidnie strzelał na aimbocie. I to nie tylko ja się na to skarżyłem bo dostawałem masę wiadomości na u@ ze gra na aimbocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 6 Maja 2019 Dziewczyna #526982 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja 2019 Demo masz z hltv. Na mnie też dużo się skarżą, że mam aima i co? Czekamy na rozpiskę. Z racji, że jesteś początkującym adminem z tego co kojarzę, to jeśli potrzebujesz pomocy to pisz na priv do mnie lub @Zeratul Jeżeli ktoś się odwołuje od Twoich banów, masz obowiązek to udowodnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudolf Napisano 6 Maja 2019 Autor #526987 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja 2019 2 godziny temu, jjaytadeo napisał: Nie zrobiłem demka skoro perfidnie strzelał na aimbocie. I to nie tylko ja się na to skarżyłem bo dostawałem masę wiadomości na u@ ze gra na aimbocie. Człowieku ty sobie jaja robisz? O jakim ty w ogóle aimbocie mówisz? Gadać to sobie mogą, tak samo widziałem z 20 wiadomości, że ty masz wh (w sumie tak to wyglądało). Tego admina to masz chyba tylko po to żeby móc grać bezkarnie na cheatach i banować (niesłusznie) graczy, którzy są po prostu lepsi od ciebie. W ogóle kto takim dzieciakom daje range admina? Jak banujesz to robisz demko, lub screeny i gotowe, w razie jakichś problemów wstawiasz demko/ss i wtedy osoby kompetentniejsze od ciebie mogą ocenić czy faktycznie ktoś grał na czitach. Ten ban to jedynie twoje widzimisię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 6 Maja 2019 #526989 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja 2019 1 godzinę temu, Rudolf napisał: Człowieku ty sobie jaja robisz? O jakim ty w ogóle aimbocie mówisz? Gadać to sobie mogą, tak samo widziałem z 20 wiadomości, że ty masz wh (w sumie tak to wyglądało). Tego admina to masz chyba tylko po to żeby móc grać bezkarnie na cheatach i banować (niesłusznie) graczy, którzy są po prostu lepsi od ciebie. W ogóle kto takim dzieciakom daje range admina? Jak banujesz to robisz demko, lub screeny i gotowe, w razie jakichś problemów wstawiasz demko/ss i wtedy osoby kompetentniejsze od ciebie mogą ocenić czy faktycznie ktoś grał na czitach. Ten ban to jedynie twoje widzimisię... Czekaj cierpliwie na rozpatrzenie odwołania, bo w ten sposób jak powyżej, to sobie nie pomożesz. Jeżeli nie masz nic do dodania w kwestii samego bana, możesz napisać skargę na admina w dziale serwera na którym to bana dostałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 6 Maja 2019 Dziewczyna #526990 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja 2019 http://d1.hltv.org.pl/srv52164/HLTV-1905051707-de_westwood_big.dem.zip 18:33 - 18:35 przeskoki 19:20 - padaczka 20:07 20:51 22:05 22:43 Więcej nie trzeba, ban zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 6 Maja 2019 Dziewczyna #526991 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja 2019 Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi