a kuku Napisano 18 Maja 2019 #527250 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Maja 2019 Siemka iż tako jestem Właścicielem grupy esport cs 1.6 Nazwa grupy TeamPochylnia Szukamy nowych ludzi do składu którzy będą reprezentować Squad Wymagania -Brak patoli - TS3 - +14 - Steam - Mikro Chwilowy stan Grupy @a kuku @FD KubaA GoD @ @ @ Wzór Imię : Wiek : Ile grasz w cs 1.6 : Posiadasz TS3? : Opisz się (min 3 zdania) : Dlaczego ty (min 3 zdania): Poszukujemy 3 osoby Pisać pod tematem osoby zainteresowane ! Mumin. i Ponczeg :v dodali reakcje 2 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Popularny post Madziaa<3 Napisano 18 Maja 2019 #527256 Moderator Popularny post Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Maja 2019 Tylko siary naszej sieci narobicie takim timem >.< realsxnnnn, Mumin., Boski Z Polski i 4 innych dodali reakcje 4 3 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby zlom Napisano 18 Maja 2019 #527260 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Maja 2019 to sie lepiej zapisz jak taka madra jestes Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 18 Maja 2019 #527261 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Maja 2019 Główny reprezentant z permabanem na naszej sieci, którego sobie jeszcze do tego sam dał, poszedł w cholerę z sieci, a wczoraj czy przedwczoraj wrócił z podkulonym ogonem. No kurła, fame jak uj się szykuje. Uwierz mi, Pochylnia i multi-gunwo mają się dobrze i nie potrzebują takich "reprezentacji", bo obie marki są dobrze graczom znane. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 18 Maja 2019 #527262 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Maja 2019 2 godziny temu, Gruby zlom napisał: to sie lepiej zapisz jak taka madra jestes gwarantuję, że gdyby zebrali cały ten swój "team", to Madzia sama by na nich ugrała. Bez L@My, który wątpię, że na takie coś by się zapisał (XD) albo Mafioza, Pablitto'a itp. którzy już tu nie grają nie opłaca się nawet robić czegoś takiego, bo tylko zrobicie pośmiewisko z naszej sieci. Możliwe, że jeszcze ktoś z aim/hsa mógłby się znaleźć, ale jeszcze nie widziałem na tym forum nikogo stamtąd. Dajmy na to ja, gdzie mam "gorsze dni" w csa (od kilku tygodni skilla u mnie praktycznie wcale nie widać), a na prawie, że każdej mapie praktycznie zawsze kończę pierwszy albo drugi, więc nie sądzę, żeby ktoś z serwerów grał na tyle dobrze, żeby rywalizować z innymi sieciami, gdzie na pewno są "silni zawodnicy"... L@M@NeR dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 18 Maja 2019 #527272 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Maja 2019 8 godzin temu, Gruby zlom napisał: to sie lepiej zapisz jak taka madra jestes Mogłabym się zapisać, ale nie do takiego teamu, który rozwaliłabym sama bez słuchawek nawet xD Znajdźcie kogoś lepszego to pomyślę, ale w sumie nie wiem czy miałabym czas na takie "zabawy". Ponczeg :v dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
realsxnnnn Napisano 19 Maja 2019 #527288 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Maja 2019 nie no ja jestem chętny Mordeczki Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 19 Maja 2019 #527294 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Maja 2019 Aż chętnie zobaczyłbym jak sobie radzicie. Może jakiś meczyk jak będzie was 5? Admini vs wasz team :D Mumin. i Ponczeg :v dodali reakcje 2 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 19 Maja 2019 #527296 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Maja 2019 44 minuty temu, Reyuś napisał: Aż chętnie zobaczyłbym jak sobie radzicie. Może jakiś meczyk jak będzie was 5? Admini vs wasz team :D Jestem za, chętnie zagram na nich :D Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 19 Maja 2019 #527304 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Maja 2019 3 godziny temu, Reyuś napisał: Aż chętnie zobaczyłbym jak sobie radzicie. Może jakiś meczyk jak będzie was 5? Admini vs wasz team :D Jak coś też się bym mógł pisać na takiego mixa :D Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :v Napisano 20 Maja 2019 #527314 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Maja 2019 Też bym się pisał na takiego Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dmitri Napisano 27 Maja 2019 #527440 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Maja 2019 A ja się nadaję? Nołnejm ze mnie, ale coś tam strzelam... VisTeR.' i L@M@NeR dodali reakcje 1 1 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 30 Sierpnia 2019 #531266 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 I jak sytuacja? :D Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 31 Sierpnia 2019 #531275 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2019 Chyba nic się nie zmieniło, ale ja dalej mogę zagrać na nich jak co xd Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi