Mr.cloudy Napisano 29 Maja 2019 #527471 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 Nie będę się zbytnio rozwijał, gdyż chciałbym tylko zasugerować jedną małą zmianę, którą jest reset rankingu (chodzi mi tu o rangi widoczne przy otwieraniu tabeli). Reset rankingu to jedno, ale dobrym pomysłem jest według mnie wzrost punktacji na daną rangę, a także małe nagrody za bycie np, top 3 serwera, którymi mogłyby być VIPy na tydzień lub kilka dni. No i może ustalenia "tabeli" najlepszych wyników, czyli taki zbiór najlepszych statystyk. Mogłoby to wyglądać tak, iż osoba, która zrobi dobre staty wyśle ss na forum i wtedy Admini dodali ją do tej listy (jeśli te statystyki byłyby lepsze od innych). Miałem się nie rozwijać, ale ... Ewentualne korekty zawsze mile widziane:) Dziękuję za uwagę! Wizard353 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrOsTy Napisano 30 Maja 2019 #527491 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2019 Hmmm... Dobry pomysł ale jest 1 minus: Cheaterzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 22 Kwietnia 2020 #536811 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi