Cloud Napisano 5 Lipca 2019 #528614 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2019 Nick na serwerze: Adminio Wiek: 23 Znajomość AMXX (0/8) : 6 Doświadczenie: Bardzo dobre duży staż adminowania na serwerach posiadanie oczywiście kiedyś własnych Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Steam SID: STEAM_0:0:2990225Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561197966246178/Link do profilu na banid: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:2990225Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/Adminio/145.239.237.108:27385/Kontakt: Steam Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Dlaczego ja :)? To już opisuję zauważyłem że prawie nie ma administracji ciężko kogoś spotkać z admina siedzi dużo dzieci obrażając graczy przeszkadzając w grze , chciałbym wprowadzić ład i porządek na serwerze jestem stałym graczem ale jakoś nie miałem motywacji aby złożyć podanie po dłuższym oczekiwaniu i przekonaniu się że mogę wam pomóc musiałem to zrobić ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 5 Lipca 2019 #528615 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2019 + wiek +/- gt, już się chyba psuć zaczyna bo od 5 dni nic nie grałeś praktycznie - z tym, że nie ma administracji się nie zgodzę. Na serwerze admin jest prawie cały czas. Przynajmniej wtedy, kiedy sprawdzam z ciekawości graczy online - forum. Wchodzisz jedynie żeby podanie napisać - nie zgłaszasz, a jak zgłaszasz na serwerze to zazwyczaj czystych graczy Neutral Edit: Nieładnie tak kolegom kazać wypowiadać się w podaniu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 5 Lipca 2019 #528617 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2019 Jestem na nie, sorry najster - Kultura na serwerze leży (choć idzie pokręcić z Tobą bekę) - GT dobre, ale grasz ostatnio dość mocno w kratkę - Ostatni raz na forum byłeś napisać poprzednie podanie, zatem śmiem wątpić, żebyś po otrzymaniu admina wchodził codziennie, żeby sprawdzić, czy nie ma odwołania od twojego bana - Nawiązując do poprzedniego punktu, śmiem również wątpić w twoje doświadczenie jako admin. Jak już zgłaszasz, to czystych graczy, którzy grają lepiej od Ciebie, zatem ten i poprzedni punkt się uzupełniają. Madziaa<3 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KOKSIORYT Napisano 5 Lipca 2019 #528643 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2019 Jestem na TAK + wiek + GT dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleksy32 Napisano 5 Lipca 2019 #528644 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2019 Jestem na Tak + wiek + mutacja + pomocny gość + śmieszek + dużo czasu na serwerze + konto więcej niż rok na forum Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zirax Napisano 5 Lipca 2019 #528645 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2019 Jestem na Tak! +Wiek + Doświadczenie + Mutacja +/- Forum + Znam + Znam go z DD2 jak na longu szejka robił ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bialyyy Napisano 5 Lipca 2019 #528646 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2019 Jestem na TAK +wiek +doświadczenie +spędzony czas +znajomość AMX +dobry ziomek dzieli sie pojarą pod klatówą Aleksy32 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Megiczny Trol Napisano 5 Lipca 2019 #528647 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2019 Dobra morda +rep +czas +GT + mutacja + Konto na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dhapollo Napisano 5 Lipca 2019 #528648 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2019 Jestem na TAK + powaga + wiek + mutacja + ogarnia amx'a +doświadczenie + świr paleta + pomagał mi jak nie ogarniałem -/+ forum Oby Ci się udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zjarany Zgr3deK Napisano 6 Lipca 2019 #528654 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca 2019 Jestem na Nie! -forum -Gt -(proszenie kolegów o reputacje????szczyt chamstwa) dla mnie to by było clouse -no niestety u mnie również masz minusa za zgłaszanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bialyyy Napisano 6 Lipca 2019 #528658 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca 2019 7 godzin temu, Zjarany Zgr3deK napisał: Jestem na Nie! -forum -Gt -(proszenie kolegów o reputacje????szczyt chamstwa) dla mnie to by było clouse -no niestety u mnie również masz minusa za zgłaszanie Kolegów? Kto powiedział że my go znamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zirax Napisano 6 Lipca 2019 #528664 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca 2019 12 godzin temu, Zjarany Zgr3deK napisał: Jestem na Nie! -forum -Gt -(proszenie kolegów o reputacje????szczyt chamstwa) dla mnie to by było clouse -no niestety u mnie również masz minusa za zgłaszanie Grałem z nim tylko na only dd2 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zirax Napisano 6 Lipca 2019 #528666 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca 2019 @Madziaa<3 bo uważam, że to odpowiednia osoba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 6 Lipca 2019 #528667 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca 2019 Ludzie macie opcje edytuj nie spamcie Co do podania + wiek +steam - grasz w kratkę Lepiej mało o dobry adminów ale nowych też można szkolić 50/50 https://www.gametracker.com/player/[H*s*E] Bambus/80.72.43.106:27035/ mało gram bo mam serva do ogarnięcia Nie wpieniaj mnie, masz ten urlop to sb miej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleksy32 Napisano 6 Lipca 2019 #528681 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca 2019 Droga @Madziaa<3 Adminio nie kazał mi się wypowiadać bo go znam czy inne insynuacje. Wypowiedziałem się bo pograłem trochę na srv , nie dużo lecz wystarczyło by ocenić że Adminio zna się na rzeczy, i lubi pomagać innym. A co do "spamowania" użytkownika @Zirax to uważam że to hipokryzja pisać "nie pisz posta pod postem" gdy ty dodajesz sobie notatkę moderatora, zamiast wyjaśnić sprawę z owym graczem na pv, pamiętaj że on nie ma uprawnień by dodać tobie ową notatkę do posta Pozdrawiam Aleksy32 Zirax i Madziaa<3 dodali reakcje 2 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 6 Lipca 2019 #528682 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca 2019 Nie będę się rozpisywać za dużo. Twierdzisz, że nie kazał wypowiadać wam się w podaniu, to jakim cudem w szóstkę w PRAWIE tym samym czasie (odstęp postów to 2, 3 minuty) wypowiedzieliście się w nim i kilku z was w tym samym czasie zarejestrowało się na forum? Poza tym, pisaliście do mnie na priv. Dwóch wysłało mi ssa z gt, które było oczywiście sfałszowane. Jak poprosiłam o link, a nie ss, nie dostałam żadnej odpowiedzi. Nick dopisany w gimpie czy w paincie, kij wie jak, a w linku gametrackera widoczny był nick mojego kolegi Vegety. Drugiego nie sprawdziłam czyj był, ale po wpisaniu waszych nicków, które były w tych sfałszowanych gt, nie wyszukało ich. Następne dwie czy trzy osoby napisały mi, że nie mają internetu bo są na wakacjach (XD) i dlatego gt nie podadzą, a na forum mają internet żeby wejść? Przypadek? Nie gracie na serwerze, a wypowiadacie się, co jest sprzeczne z regulaminem. Dowody rozmów, jeśli będzie trzeba, mogę opiekunowi przesłać bez problemu. Co do notatek - po co mam bezsensownie pisać posty, skoro mam od tego notatki? Macie opcję edytuj, więc tam możecie odpisywać mi, czy innemu moderatorowi. Tematy są na bieżąco sprawdzane, także edycję na pewno zauważymy. Według mnie podanie powinno zostać od razu zamknięte, oszustów zwarnować, autora podania również i tyle, ale nie do mnie należy decyzja co do podania. Mroźny, Mumin. i Zjarany Zgr3deK dodali reakcje 3 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 6 Lipca 2019 #528685 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca 2019 Biorąc powyższy post pod uwagę niniejszy temat zamykam, a decyzję co do przyjęcia bądź odrzucenia podania zostawiam @VisTeR.' Edit: po konsultacji z opiekunem i szefem sieci, temat otwieram do dalszej dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bebeja Napisano 7 Lipca 2019 #528704 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2019 hhaahh co tu sie dzieje Cloud dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Napisano 7 Lipca 2019 Autor #528725 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2019 22 godziny temu, Madziaa<3 napisał: Nie będę się rozpisywać za dużo. Twierdzisz, że nie kazał wypowiadać wam się w podaniu, to jakim cudem w szóstkę w PRAWIE tym samym czasie (odstęp postów to 2, 3 minuty) wypowiedzieliście się w nim i kilku z was w tym samym czasie zarejestrowało się na forum? Poza tym, pisaliście do mnie na priv. Dwóch wysłało mi ssa z gt, które było oczywiście sfałszowane. Jak poprosiłam o link, a nie ss, nie dostałam żadnej odpowiedzi. Nick dopisany w gimpie czy w paincie, kij wie jak, a w linku gametrackera widoczny był nick mojego kolegi Vegety. Drugiego nie sprawdziłam czyj był, ale po wpisaniu waszych nicków, które były w tych sfałszowanych gt, nie wyszukało ich. Następne dwie czy trzy osoby napisały mi, że nie mają internetu bo są na wakacjach (XD) i dlatego gt nie podadzą, a na forum mają internet żeby wejść? Przypadek? Nie gracie na serwerze, a wypowiadacie się, co jest sprzeczne z regulaminem. Dowody rozmów, jeśli będzie trzeba, mogę opiekunowi przesłać bez problemu. Co do notatek - po co mam bezsensownie pisać posty, skoro mam od tego notatki? Macie opcję edytuj, więc tam możecie odpisywać mi, czy innemu moderatorowi. Tematy są na bieżąco sprawdzane, także edycję na pewno zauważymy. Według mnie podanie powinno zostać od razu zamknięte, oszustów zwarnować, autora podania również i tyle, ale nie do mnie należy decyzja co do podania. Powiem ci tak wiem że nie za bardzo mi się wypowiadać na temat podania ;) itd powiem ci tyle ja nikomu nic nie gadałem od lat tutaj jest reklama mojego serwra ts3 którą robi alexy i sam grał ze mną na gunxp ;) powiedziałm że napisałem podanie na tej sieci że strasznie mi się tutaj podoba a on wypowiedział się jak normalny człowiek Aleksy32 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zamixujpl Napisano 7 Lipca 2019 #528727 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2019 To i ja dorzucę swoje 3 grosze, + za to, że jesteś osobą komunikatywną na serwerze , ale zdecydowanie z takim zachowaniem jakie reprezentujesz jestem na NIE . Jeszcze nie tak dawno wyzywałeś mnie od cziterów, na moją odpowiedź "Trenuj " zacząłeś obrażać rodziców ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PickO Napisano 9 Lipca 2019 #528783 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lipca 2019 Neutral - Każesz graczom wypowiadać się w podaniu + Podanie + Steam - Ostatnie mi czasy nie widzę Cię na serwerze Mój GT: https://www.gametracker.com/player/KinG/145.239.237.108:27385/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 14 Lipca 2019 #529033 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2019 GT zaczyna leżeć + to co tu się wydarzyło w podaniu to jest dopiero jazda. Odrzucone. Madziaa<3 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 14 Lipca 2019 #529034 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2019 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi