Lofner Napisano 12 Lipca 2019 #528955 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lipca 2019 Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): LofnerGodzina, data zdarzenia: 12.07.2019 - 15:32:21Mapa :de_eldoradoOpis zdarzenia: Wyzywałem się z graczem na innym serwerze innego forum gdy był na spect on również mnie wyzywał ale mniejsze co później się okazało ten gracz był adminem na tym forum i dostałęm bana pod tytułem : Reklama serwera +ucieczka jak dostałem bana ten oto admin powiedział na mikrofonie do mnie "Trzeba było mnie nie wyzywać na multishocie szmato" Więc mam pytanie czemu dostaje bana na serwerze gdzie go nei wyzywałem (wyzywałem go dopiero po dostaniu bana wiecie impuls) jak już to prosze o słusznego bana i nie perma gracze którzy mogą potwierdzić : NewYearHappy (chyba taki nick) Tony Montana oraz gracze którzy byli na serwerze 10minut przed dostaniem banaSTEAM_ID / IP: VALVE_2:1:771459962 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 12 Lipca 2019 #528956 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lipca 2019 @dwafal zapraszam z tłumaczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwafal Napisano 12 Lipca 2019 #528957 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lipca 2019 wyzywałeś graczy na serwerze naszym (go mod) dostałeś kicka weszłeś spowrotem na serwer i znow to samo dostałem attack ddos ale widziałem nadal czat i pisałeś coś takiego: Tony Montana dropped Tony Montana opuscil gre HLTV - 1s1k naj opuscil gre *** Kaneki-Kun killed xBr4dzz with a headshot from ak47 *** KuBiXl dropped PREDATOR killed mayer with ak47 [VIP] [2577 | SILVER IV] *DEAD* Lofner : 193.33.177.21:27080 Mecenas dropped HLTV - 1s1k naj dolaczyl HLTV - 1s1k naj opuscil gre [VIP] [2577 | SILVER IV] *DEAD* Lofner : 193.33.177.21:27080 HLTV - 1s1k naj dolaczyl HLTV - 1s1k naj opuscil gre Kaneki-Kun killed Cicho with ak47 KuBiXl dolaczyl [16 | SILVER I] *DEAD* blob : /loguj jak widać są tutaj gracze z naszego forum gdy weszlem na to ip co podaleś byłeś tam na serwie gdy tylko zobaczyłeś mnie na spec uciekłeś spowrotem na nasz serwer i odrazu dałem ci bana za reklame Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwafal Napisano 12 Lipca 2019 #528958 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lipca 2019 @Zeratul możesz sprawdzić logi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lofner Napisano 12 Lipca 2019 Autor #528959 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lipca 2019 To zapytaj się administracji z tamtego forum tam mnie wyzywałeśi sam (za przeproszeniem) Spierdoliłeś z serwa Tony Montana oraz NewYear potwierdzą byli wtedy na tamtym serwerze jak chcesz to masz adminów z tamtąd np PIXEL i Yakuza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwafal Napisano 12 Lipca 2019 #528960 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lipca 2019 co ty człowieku wgl gadasz? byłem tylko na spec nie wiem kogo ty próbujesz oszukać ale na pewno ja taki gupi nie jestem i nikogo nie wyzywałem zaraz pójdę na tamtą serwerownie i poproszę administrację o podanie logów z dnia dzisiejszego EDIT: a i tutaj masz jeszcze screena który gracz mi właśnie podesłał a mowiłeś że wyzywałeś tylko na tamtej serwerowni https://imgur.com/a/HqfRaaT Lofner dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lofner Napisano 12 Lipca 2019 Autor #528962 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lipca 2019 Od kiedy to są logi na chat głosowy ?? ja mam przynajmniej świadków EDIT: 2 minuty temu, dwafal napisał: a i tutaj masz jeszcze screena który gracz mi właśnie podesłał a mowiłeś że wyzywałeś tylko na tamtej serwerowni https://imgur.com/a/HqfRaaT Pisałem już to na chat boxie i admin zamknąl sprawe z tym screenem pod wpływem impulsu wyzywałem po banie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 12 Lipca 2019 #528964 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lipca 2019 9 minut temu, dwafal napisał: @Zeratul możesz sprawdzić logi? Nie, nie mogę, ponieważ nie mam do nich dostępu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lofner Napisano 12 Lipca 2019 Autor #528965 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lipca 2019 A i jeszcze Dobrze każdy wie że Chasający Piotruś (czyli Bulka z Maslem) się na mnie uwzioł popytaj się na serwie Ja poproszę tutaj o Tonego Montane o odpowiedź (niestety nie znam jego nicku na forum) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwafal Napisano 12 Lipca 2019 #528966 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lipca 2019 no dobrze to zawołaj twoich "świadków" tego tony po twoim banie tez mnie wyzywał lecz nie jestem jakimś idiotom zebym banował tak o z "dupy" tylko go ostrzegłem poczekamy na logi z tego co wiem to montana napisał jeszcze do ciebie za przeproszeniem "wypierdalaj" a tony się do mnie żalił ze to ja on nawet czytac nie umie oraz popełnia bardzo dużo błędów ortograficznych takich jak:ktury jusz EDIT: poczekajmy pójdę do vistera z prośbą o logi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lofner Napisano 12 Lipca 2019 Autor #528968 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lipca 2019 Wyzywanie po banie to nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 12 Lipca 2019 #528970 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lipca 2019 Gracz otrzymuje UB do czasu aż nie otrzymam dokładnych czasów logów jakich mam poszukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 21 Lipca 2019 #529202 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lipca 2019 Brak zainteresowania tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 21 Lipca 2019 #529203 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lipca 2019 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi