Madziaa<3 Napisano 22 Lipca 2019 Dziewczyna #529242 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 Czym dla Ciebie jest honor? Regulamin oraz zasady zabawy znajdziesz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 23 Lipca 2019 Użytkownik #529243 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lipca 2019 Walka do ostatniej kropli krwi za ojczyznę/rodzinę, waleczność, szlachetność, sprawiedliwość, męstwo @Zeratul a faktycznie :D Czytałem na telefonie i jakoś źle musiałem przeczytać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bott* Napisano 23 Lipca 2019 #529248 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lipca 2019 Dla mnie to jedna z nielicznych spraw za które można oddać życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mennn Napisano 23 Lipca 2019 #529252 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lipca 2019 Dla mnie honor jest niezbędny. Na przykład w piłce nożnej czy tam ręcznej, gdy przeciwnik wygra to nie szukamy osób na które to zwalimy tylko przyznany zwycięstwo przeciwnikowi bo był lepszy. Honor można zachować dzięki swojemu zachowaniu nie bijemy młodszych , słabszych i dziewcząt. Streszczając honor to dla mnie zachowanie i szacunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi