Naari Napisano 26 Lipca 2019 #529308 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lipca 2019 Nick w grze: `Naari Godzina/data: 19:55 , 26 Lipca 2019 rok. Mapa: Only mirage Opis zdarzenia: Co mam opisać? Na serwerze ONLY Mirage jest dosyć niski poziom według mnie więc na tle innych graczy wypadam ponadprzeciętnie. Dostałem permanentnego bana ponieważ admin nie potrafi określić czy ktoś cheatuje. Zgłosiłem mu 2 podejrzane osoby a za minute sam dostałem bana. Proszę rekrutować osoby z rangą wyższą niż gold/mge. No i oczywiście proszę aby ktoś kompetentny obejrzał moje demo czy coś (nie mam screenów, nie dostałem). Czekam z niecierpliwością. Steam_ID: STEAM_0:1:58967166 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 26 Lipca 2019 Donator UB Team #529309 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lipca 2019 @EMPROM proszę o rozpiskę, masz na to 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrOsTy Napisano 27 Lipca 2019 #529315 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lipca 2019 UB. Wczoraj miałem zbyt dużo graczy do oglądania aż 5. Naari zgadza się podałeś mi 2 graczy co cheatują i dostali bana ale ktoś Ciebie także zgłosił i trudno jest patrzeć na 5 graczy w tym samym czasie Potrzebna jest Administracja na serwerze bo 3 adminów nie daje rady ogarnąć cały serwer... ( Jest jakiś program co odtworzy demka jak pobiorę? Za każdym razem jak pobieram to się otworzyć demko nie chce. ) Naari może złóż podanie na Admina za tydzień bo przyda się pomocna dłoń. Miałeś tam pare podejrzanych akcji ale czyste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 27 Lipca 2019 Dziewczyna #529319 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lipca 2019 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi