Madziaa<3 Napisano 8 Września 2019 Dziewczyna #531486 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2019 Za co i na jak długo dostałeś swojego ostatniego bana w grach? Regulamin oraz zasady zabawy znajdziesz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 8 Września 2019 Donator UB Team #531487 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2019 Na 1 dzień za używanie komendy cl_lw 0/1 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafik Ab3L Napisano 8 Września 2019 #531489 Grafik Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2019 Na zawsze za zabicie jakiegoś GMa na prywatnym serwerze w tibii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 8 Września 2019 Użytkownik #531490 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2019 Za nic perma na tej sieci, ale po chwili UB ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczwany Lis Napisano 8 Września 2019 #531491 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2019 Mój ostatni był na tej sieci gdy sama sobie ss'y zrobiłam ??♀️??♀️ ale po chwili ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 8 Września 2019 #531495 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2019 Ban permanentny na tejże sieci po tym, jak autorka tego właśnie posta mi go dała przez przypadek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bott* Napisano 8 Września 2019 #531506 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2019 10 godzin temu, Reyuś napisał: Za nic perma na tej sieci, ale po chwili UB ? "- Za co siedzisz? - Za niewinność" (wiele filmów, ale chyba najlepiej zapadła mi w pamięć "Symetria") ;) Wracając do pytania - dawno (okres 6-10 lat temu), jak miałem czas żeby spędzać go w CSku - za bycie lepszym od Admina, głównie permy (jakiś jeden ban co miesiąc wpadał - czasami na tym samy serwerze jak przychodził "świeżak" do administracji -.-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi