inox- Napisano 10 Października 2019 #532140 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Października 2019 Nick: -in0x- Godzina, data zdarzenia: 10-10-19 10:42Mapa: de_MirageOpis zdarzenia: Wszedłem na serwer, przywitałem się i grałem. Odrazu poszedłem do Jungli i patrzyłem czy ktoś nie idzie przy schodach z awp i nagle wyszedł chlop z pałaców i ja mu takiego flicka życia dałem w czaszke i potem znowu wyszedł mi ziomek przy schodach to to normalnie zabiłem no i 2 umarło sobie Dalej patrzyłem mida z okna ... wyskoczyłem z okna i zauważyłem typa w underze no i mowie under... przyszedł kolega z drożyny by ruszyć w bój, no i zabiliśmy go. ZOSTAŁ OSTATNI ze było only A to każdy mógł się spodziewać ze plantuje na a albo wyczekuje nas gdzieś zkampiony. My byliśmy we 2 na midzie i nagle przeciwnik przebiegł przy konektorze do jungli i ja to widziałem i teammate tez, to ja odrazu się wcelowałem z awp w okno a on w connecta i tak czekamy czekamy ... nagle smoke do connecta. To ja prawdziwy bojownik nie boje się niczego, idę w smoke'a i chowam się przy tej skrzynce... smoke powoli zniknął i widziałem jak ten przeciwnik idzie przy mnie na mida ... to ja poczekałem aż trochę odszedł no i wyciągnąłem nóż i ruszyłem w pogoń za nim i mu kose w plecy wsadziłem i nagle dostałem bana na serwerze .... CO TO KURDEBELE JEST !! STEAM_ID / IP: STEAM_1:1:516804138 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 10 Października 2019 Donator UB Team #532141 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Października 2019 @Lambert zapraszam z rozpiską, masz na to 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inox- Napisano 11 Października 2019 Autor #532178 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2019 A ja nadal czekam ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 11 Października 2019 Dziewczyna #532179 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2019 Brak zainteresowania ze strony admina i +1 w nagrodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 11 Października 2019 Dziewczyna #532180 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2019 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi