Madziaa<3 Napisano 27 Listopada 2019 Dziewczyna #533451 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2019 Czy masz jakieś swoje ulubione, dziwne połączenia smakowe? (np. kanapka z serem + dżemem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczwany Lis Napisano 28 Listopada 2019 #533453 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Listopada 2019 Hmm nie wiem czy mocno dziwne bo dużo ludzi tak łączy: ser żółty z miodem albo masłem orzechowym, serek biały z miodem, bataty na ostro z chili, masło orzechowe z jajkiem sadzonym :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 28 Listopada 2019 Donator UB Team #533454 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Listopada 2019 Kanapka ze schabowy i keczupem A xd no to nie mam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 28 Listopada 2019 Dziewczyna Autor #533455 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Listopada 2019 3 minuty temu, SpeedziK napisał: Kanapka ze schabowy i keczupem Tak przecież każdy robi. Ja jem krokiety, pierogi i kopytka z keczupem, bez tego nie zjem xd Dla niektórych jest to dziwne, nie wiem dlaczego skoro tego keczupu daje naprawdę mało. Tak poza tym to nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 28 Listopada 2019 #533460 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Listopada 2019 Ja jem placki ziemniaczane z cukrem. Wiele osób uważa to za dziwne połączenie. @Miłosz kuchnia jest jak chemia, dopóki nie zaczniesz eksperymentować, to nie uzyskasz pożądanego przez Ciebie rezultatu. Madziaa<3 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 28 Listopada 2019 Użytkownik #533461 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Listopada 2019 @GandalfSzary też jem placki z cukrem i ze ... śmietaną - też dla niektórych może być to dziwne połączenie. Również jak Speedzik jem kanapkę z kotletem i z ketchupem i kopytka z ketchupem jak Madzia. Nie przychodzi mi żaden konkretny przykład do głowy, ale naprawdę dużo rzeczy jem z ketchupem i z chlebem. Raz tak się zdarzyło, że jadłem rosół i drugie danie z chlebem xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Listopada 2019 #533463 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Listopada 2019 5 godzin temu, Madziaa<3 napisał: Ja jem krokiety, pierogi i kopytka z keczupem, bez tego nie zjem xd Dla niektórych jest to dziwne, nie wiem dlaczego skoro tego keczupu daje naprawdę mało. Tak poza tym to nic Tak przecież każdy robi, lol Jak najdzie chrapka to lubię jeść kanapkę ze stosem szynek , pasztetów i czego znajdę w lodowce.. nie umiem powiedzieć co jest dziwne, bo jeżeli dziwne a smakuje to tak nie jest ;P Nachodzi ochota bez namysłu wpierdalam, co mam się zastanawiać czy to może być dziwne ;V Jedzenie jest dla ludzi, wszystkich kombinacji trzeba spróbować :D Najbardziej uwielbiam wszelakiego rodzaju proszki xD Od .. mleka w proszku, po kwas laskorbinowy a nawet barszcz czerwony lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi