Nessy Napisano 11 Grudnia 2019 #533711 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): NessyGodzina, data zdarzenia: 11.12.2019rMapa: only mirageOpis zdarzenia: To co zawsze, pisze ostatni raz odwołanie, wymagam demo! Oraz ingerencji właściciela serwera do tego otóż odwołania, gdyż nie mam zamiaru pisac co 2 dni odwołania, bo jakiś admin ma gorszy dzień! Admin banujący MENTOS. Gośc ma 4500h zamykał tabele. Jak znów dostane bana zmieniam serwer, bo to co tu sie dzieje jest tragedia. Jestem nie mal pewien że dostane ub gdyż nie cheatuje, wiadomo to choćby z poprzednich demek. Gość nawet nie był ani razu na spect. Nie wiem czy ci admini są w zmowie że by mnie banować, bo ja tu niczego nie rozumiem...STEAM_ID / IP: STEAM_1:1:521611144 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 11 Grudnia 2019 #533712 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 @Mentosowsky 24h na rozpisanie dema. Tylko zrób to porządnie, a nie jak poprzedni admini, co jeden nie udzielił się w temacie, a drugi snuł przypuszczenia bez rozpiski. Nessy dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessy Napisano 12 Grudnia 2019 Autor #533735 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2019 Dnia 11.12.2019 o 19:14, GandalfSzary napisał: @Mentosowsky 24h na rozpisanie dema. Tylko zrób to porządnie, a nie jak poprzedni admini, co jeden nie udzielił się w temacie, a drugi snuł przypuszczenia bez rozpiski. 24h minęło i cisza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 12 Grudnia 2019 #533736 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2019 @Mentosowsky do godziny 21 daje Ci czas, bo dopiero wtedy będę na kompie i dopiero wtedy będę mogła dać ub. 40 minut dodatkowe powinny Ci starczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentosowsky Napisano 12 Grudnia 2019 #533737 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2019 Po obejrzeniu demka kilka razy stwierdzam że ban dany nie potrzebnie i z mojej winy ponieważ dałem go po tym jak w pewnym momencie podążałeś celownikiem za przeciwnikiem mimo tego że go nie widziałeś, lecz po dłuższej analizie doszedłem do wniosku że widziałeś jego głowę gdy przebiegał i to była moja nie uwaga. Najmocniej przepraszam za to nie porozumienie i mam nadzieję że z wielką chęcią wrócisz do nas Jeszcze raz najmocniej przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessy Napisano 12 Grudnia 2019 Autor #533740 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2019 1 godzinę temu, Mentosowsky napisał: Po obejrzeniu demka kilka razy stwierdzam że ban dany nie potrzebnie i z mojej winy ponieważ dałem go po tym jak w pewnym momencie podążałeś celownikiem za przeciwnikiem mimo tego że go nie widziałeś, lecz po dłuższej analizie doszedłem do wniosku że widziałeś jego głowę gdy przebiegał i to była moja nie uwaga. Najmocniej przepraszam za to nie porozumienie i mam nadzieję że z wielką chęcią wrócisz do nas Jeszcze raz najmocniej przepraszam Rozumiem, czekam na ub ;) Mentosowsky dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessy Napisano 12 Grudnia 2019 Autor #533741 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2019 @Madziaa<3 Proszę o interwencję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 12 Grudnia 2019 #533742 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2019 @Nessy pisałam Ci coś o pisaniu posta pod postem. +1 za spam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 12 Grudnia 2019 #533743 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2019 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi