Nessy Napisano 25 Grudnia 2019 #534036 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2019 Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): NessyGodzina, data zdarzenia: 25.12.2019Mapa: ony de_mirageOpis zdarzenia: Gralem, smialismy sie w teamie, ze dostalem bana od nowego admina, smiech oczywiscie byl z tego ze za cheatowanie, Admin kolejny raz mnie zbanowal bez powodu, nawet nie siedzial na spect xd Nie bylo go nawet w moim teamie xd Bynajmniej wydaje mi sie ze go nie widzialem, gosc mnie banuje 2 raz z rzędu. Mimo że na serverze po 1 banie, mnie przepraszał że to była pomyłka, no ok, ale czemu to ja mam tracić czas na pisanie odwołań bo gość nie potrafi mi nawet przekazać co mu nie pasuje w mojej rozgrywce, ani też nie udostępnia w ogóle! dowodów innym administratorom ? Prosze zróbcie porządek z tą administracją. Bo ja już mam powoli tego dosyć. Podejrzewam że ban perm, wpadł po tym, jak gość dostał headshota w szczurze, rzucił smoke, ale no niestety wychylił zanim smoke się aktywował xd. Pozdrowionka.STEAM_ID / IP: STEAM_1:0:143261636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 25 Grudnia 2019 #534038 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2019 @Guedey zapraszam po raz drugi. 24h sakxiu dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guedey Napisano 26 Grudnia 2019 #534071 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2019 Rozpisze jak wróce od rodziny Pozdrawiam Body Wesołych świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guedey Napisano 26 Grudnia 2019 #534078 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2019 Niestety próbowałem rozpisac demko ale się kraszuje i się nie da odpalic. Ps ale to jakis znak że jóż któryś raz pisze ub. A wczoraj mi cały serwer pisał żebym go zbanował bo lata na odpale. Przepraszam za tracenie czasu nie nalegam ale @Madziaa<3 jak chcesz to sama spróbuj demko sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 26 Grudnia 2019 #534079 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2019 Myślisz, że dlaczego każemy wam nagrywać swoje własne dema? GOTV jest posrane i dema maja kilka, kilkanaście godzin dlatego się kraszuje. Dowody masz dostarczyć Ty, nie ja. W takim razie UB. Nagraj nawet mikrofalówką, ważne żeby było wszystko dobrze widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 26 Grudnia 2019 #534080 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2019 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi