LeBrOn #6 Napisano 11 Stycznia 2020 #534563 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 Siemka pisze ten temat, ponieważ jakiś czas temu chciałem wejść na serwer, ale przy probie łączenia z serwerem wywala mi cs'a i tak niezbyt wiem co jest tego przyczyną :C Próbowałem poszukać jakiś informacji dlaczego tak się dzieje, ale nic w sumie nie znalazłem :C Reinstall też nic nie pomógł więc może wy coś zaradzicie :D Z góry wielkie dzieki Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 12 Stycznia 2020 Dziewczyna UB Team #534582 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 https://pochylnia.pl/topic/122330-problem-z-wejściem-na-server/?tab=comments#comment-533762 Sprawdź ten temat i moją odpowiedź w nim. Może Ci pomoże Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeBrOn #6 Napisano 12 Stycznia 2020 Autor #534591 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Sprawdziłem, zrobiłem to o czym tam napisałaś ale nadal mnie wywala :C Jak coś to gram na steam :D Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FazerPL Napisano 15 Stycznia 2020 #534661 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2020 Nie wiem do końca w czym problem. Jakbyś wstawił ss'a z tego jak cie wywala to coś by można było pomyśleć. Pozdro. ? Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeBrOn #6 Napisano 15 Stycznia 2020 Autor #534668 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2020 @FazerPL moge wstawic ale chcesz ogladac moj pulpit ? Bo wywala mi cs'a bez zadnego komunikatu :C FazerPL dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Stycznia 2020 #534679 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 Dnia 12.01.2020 o 21:06, LeBrOn #6 napisał: Sprawdziłem, zrobiłem to o czym tam napisałaś ale nadal mnie wywala :C Jak coś to gram na steam :D Jeżeli inne serwery działają poprawnie, a problem występuje jedynie na tym serwerze to mogę w 99% napisać że miałem z tym do czynienia i żadna osoba nie była wstanie wskazać problemu. I trochę wcześniej również, teraz o dziwo działa ale komp jest po ówczesnej zmianie systemu i gruntownym resecie. Nie wiem co tam powoduje ten problem i raczej nie ma opisanego problemu jak z tym walczyć w sieci, szukałem długo .. przez ten czas jedynie NS mnie ratował (niestety), a więc możesz tylko próbować szukać tego na hltv.org , bo tam jedynie nie zaglądałem a czasami pomagają. Ale są plusy jechania na ns'ie bo nie masz np limitu brightness ;P Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FazerPL Napisano 16 Stycznia 2020 #534683 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 18 godzin temu, LeBrOn #6 napisał: @FazerPL moge wstawic ale chcesz ogladac moj pulpit ? Bo wywala mi cs'a bez zadnego komunikatu :C Pulpit to mi nic nie daje ????? Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 17 Stycznia 2020 #534692 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2020 1. Jaką masz wersję systemu Windows? 2. Problem występuje tylko na naszych serwerach czy na innych też? 3. Sprawdź czy masz ustawioną grafikę OpenGL. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeBrOn #6 Napisano 17 Stycznia 2020 Autor #534699 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2020 @Black Wolf 1. WIN 7 2. Problem występuje tylko na serwerze GXP 3. Mam inaczej na innych serwerach za dlugo bym nie pogral xD Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 17 Stycznia 2020 Admin GO MOD 4MAPS #534700 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2020 Ciężko powiedzieć co może być przyczyną lub co masz zrobić jak tak o zwyczajnie Cię wywala, może usunięcie plików z xp moda i pobranie ich na nowo pomoże Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 17 Stycznia 2020 #534710 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2020 Ewentualnie przejdź na wersję beta i sprawdź czy rozwiąże to problem. Kiedyś też miałem podobny problem ale to było na wszystkich serwerach. Powodem tego była niezkatualizowana karta graficzna. Niestety, wątpię, że w Twoim przypadku to pomoże ale nie zaszkodzi spróbować ;) Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeBrOn #6 Napisano 17 Stycznia 2020 Autor #534725 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2020 Okej sprobuje :) Powiem tylko ze na lapku wszystko smiga i moge normalnie wejsc na serwer a na stacjonarze jakos rozwiaze ten problem :D Dzieki wszystkim za udzielone odpowiedzi i checi pomocy :) Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi