Nessy Napisano 12 Stycznia 2020 #534585 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): NessyGodzina, data zdarzenia: 19:15 12.01.2020Mapa: de_mirage onlyOpis zdarzenia: Panowie, i panie, ja już mam dość tej administracji, znów mnie zbanował dzieciak który nie potrafi nawet rozpisać demka, Dobrze wiecie jaka jest sytuacja, dlaczego on nadal ma admina xD. Naprawdę z takim podejściem do graczy życzę powodzenia... Zamiast niwelować wadliwą administracje, na dodatek dzieciaków, którzy sami powinni dostać mute pernamentnego z powodu braku mutacji, to jeszcze dostają uprawnienia administracyjne xd. Proszę sprawdzić demko, i pozbyć się wadliwej administracji, bo ja już nie mam sił pisać odwołań od bana za którego niby cheatuje, demka sprawdzacie, nic z nich nie odczytujecie nie widzicie dziwnych akcji, i dostaje YB, i tak w kółko... Byłem sprawdzany już dobre 6-7 razy, myśle że już chyba starczy wam tego sprawdzania, bo ja już nie będę kozłem ofiarnym do banowania. Jest to moję ostatnie odwołanie, Jesli nic się nie zmieni w tej sprawię jako gracz będę mysiał opuścić wasz server dla swojego spokoju. Pozdrawiam czekam na werdykt.STEAM_ID / IP: STEAM_1:0:143261636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 12 Stycznia 2020 #534589 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 @-G3K0N- 12h na rozpiskę, ale porządną, a nie w stylu "po pierwsze czitujesz". Chcę zobaczyć wypisaną każdą pojedynczą akcję minutę po minucie, na podstawie których podjąłeś decyzję o zbanowaniu gracza. I tak, od dzisiaj będę dla Was wszystkich wredny. Mam dość waszego opierdalania się jako adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..... Napisano 13 Stycznia 2020 #534606 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Demko: http://o25a.gotv.pro/srv55538/auto-20200112-1217-de_mirage.dem.zip Ticki: 1 605 120 do końca Runda podczas której pod koniec był w pałacach i bez podpowiedzi radaru i bez usłyszenia w celował się przez ściane w przeciwnika, który wchodził w wejście w pałace od strony terro i go zabił. Dostał już 3 razy bana. Deus lo Volt dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessy Napisano 13 Stycznia 2020 Autor #534609 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 1 godzinę temu, -G3K0N- napisał: Demko: http://o25a.gotv.pro/srv55538/auto-20200112-1217-de_mirage.dem.zip Ticki: 1 605 120 do końca Runda podczas której pod koniec był w pałacach i bez podpowiedzi radaru i bez usłyszenia w celował się przez ściane w przeciwnika, który wchodził w wejście w pałace od strony terro i go zabił. Dostał już 3 razy bana. O kurczę, podkreślasz ile dostałem banów, tyko teraz pytanie do ciebie, które są nadane prawidłowo ? Bez usłyszenia ? Lol jak można nie usłyszeć kogoś kto leci bez shifta xd aha dodam jeszcze to : Inni ci już zwracali uwagę że nie banuje się za jedną akcję, a ty nadal to robisz xddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 13 Stycznia 2020 #534610 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Demo oczywiście po raz siódmy wywala mi csa. Zbanuj jeszcze raz kogoś za jedną spaloną akcję i stracisz admina. UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 13 Stycznia 2020 #534611 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi