Gumball Napisano 27 Stycznia 2020 #534996 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2020 Witam użytkowników jak i administrację. Chciałbym zadać kilka propozycji jak i powrotu niektórych rzeczy, a mianowicie: 1. Nowe mapy takie jak całe de_cache nie tylko 2x2, cała mapa de_nuke oraz co najważniejsze powrót mapy css_overpass. Była ona jedna z moich ulubionych. Myślę że dodanie tych oraz kilku innych map urozmaici rozgrywkę graczom, oraz oczywiście nie zaszkodzi. 2. Dodanie oraz powrót niektórych skinów. Oczywiście doceniam waszą pracę i dodanie wielu skinów ale czegoś tu brakuje.. Na przykład więcej karambitów, pistoletów oraz kilka bardziej dopracowanych kos butterfly. Przydałoby się również poprawić skin AK-47 filantrop który wygląda fatalnie. Przecież jakby nie patrzeć serwer opiera się na skinach. 3. Moją propozycją było by również wzniesienie czyszczenia skinów po tygodniu nieaktywności na serwerze. Ja nie miałem za bardzo czasu grać i.. po moich skinach które miały też swoją wartość. Myślę że rozpatrzycie mój post oraz pozdrawiam serdecznie. ? P.s. Od niedawna mam nick ks. Gimbul a nie Gumball jak po staremu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hasający Piotru Napisano 27 Stycznia 2020 #535000 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2020 44 minuty temu, Gumball napisał: 2. Dodanie oraz powrót niektórych skinów. Oczywiście doceniam waszą pracę i dodanie wielu skinów ale czegoś tu brakuje.. Na przykład więcej karambitów, pistoletów oraz kilka bardziej dopracowanych kos butterfly. Przydałoby się również poprawić skin AK-47 filantrop który wygląda fatalnie. Przecież jakby nie patrzeć serwer opiera się na skinach. Cs ma ograniczoną ilość modeli Co do reszty tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BANDYTA! Napisano 20 Lutego 2020 #535409 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lutego 2020 Dnia 27.01.2020 o 23:20, Gumball napisał: 3. Moją propozycją było by również wzniesienie czyszczenia skinów po tygodniu nieaktywności na serwerze. Ja nie miałem za bardzo czasu grać i.. po moich skinach które miały też swoją wartość. o i to będzie najlepsze żeby wyłączyć to w ustawieniach serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 20 Lutego 2020 #535410 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lutego 2020 1. Od teraz są tylko małe mapy zw względu na nowe ograniczenie map. 2. Po resecie zostały na serwer wgrane nowe skiny. 3. Nie powinno już ich usuwać po tygodniu. Gumball dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 20 Lutego 2020 #535411 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lutego 2020 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi