Super Admin GandalfBialy 280 Posted November 13, 2020 Super Admin Report Share Posted November 13, 2020 Nie widać kiedy został napisany post po aktualizacji silnika forum, widać wszystkie daty sprzed. tutaj przykład: //Edit by @[email protected]@NeR Nie da się dawać notatek, a bym dodał notatke że link nie działa Link to post Share on other sites
PolskiPolakPL 5 Posted November 13, 2020 Report Share Posted November 13, 2020 link nie działa WTF? Link to post Share on other sites
VisTeR.' 598 Posted November 13, 2020 Report Share Posted November 13, 2020 xD PolskiPolakPL 1 Link to post Share on other sites
Super Admin GandalfBialy 280 Posted November 13, 2020 Author Super Admin Report Share Posted November 13, 2020 (edited) Link poprawiony, nie miałem jak dodać notatki @VisTeR.' nie spamuj cholero xD Edited November 13, 2020 by GandalfBialy Link to post Share on other sites
TryAgaiN 17 Posted November 16, 2020 Report Share Posted November 16, 2020 Można dodać strzałkę przenoszącą na górę forum jak się jest na samym dole strony (Napisałem tutaj bo nie było sensu pisać nowego tematu o taki mały szczegół ale przydatny) Link to post Share on other sites
Super Admin [email protected]@NeR 110 Posted November 16, 2020 Super Admin Report Share Posted November 16, 2020 Nie chce mi się pisać postu to dodam tutaj Notatek dalej nie mogę nikomu dać I nie mogę polubić nikogo postów 😞 Link to post Share on other sites
Noxlumos 12 Posted November 16, 2020 Report Share Posted November 16, 2020 @[email protected]@NeR Jeżeli chodzi o reakcje to powinieneś już mieć okej, trzeba będzie i tak przejrzeć te grupy i poustawiać odpowiednie limity aktualnie super admin dostał 15 reakcji na dzień. Notatki ogarniemy w swoim czasie + pewnie założymy jakiś temat gdzie będziemy informować co się aktualnie zmieniło. @VisTeR.' musisz zastanowić się kto ile limitu reakcji powinien mieć. @GandalfBialy Jeżeli chodzi o główny wątek to taka akcja dzieje się tylko i wyłącznie w 1 temacie, nie jest to coś co wymagałoby poprawki, jeżeli będzie się to pojawiało częściej to się temu przyjrzymy. Na ten moment temat zamykam. Mimo to dzięki za zgłoszenie old 1 Link to post Share on other sites
Super Admin GandalfBialy 280 Posted November 16, 2020 Author Super Admin Report Share Posted November 16, 2020 11 godzin temu, Kebabowy Baron napisał: @GandalfBialy Jeżeli chodzi o główny wątek to taka akcja dzieje się tylko i wyłącznie w 1 temacie, nie jest to coś co wymagałoby poprawki, jeżeli będzie się to pojawiało częściej to się temu przyjrzymy. Na ten moment temat zamykam. Mimo to dzięki za zgłoszenie To nie tyczy się tylko jednego tematu, bo w tym wątku tez widzę taki kwiatek. Proponowałbym się przyjrzeć bliżej temu tematowi. Noxlumos 1 Link to post Share on other sites
Noxlumos 12 Posted November 17, 2020 Report Share Posted November 17, 2020 Już poprawione Link to post Share on other sites
Recommended Posts