GandalfBialy Napisano 13 Listopada 2020 #539264 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Nie widać kiedy został napisany post po aktualizacji silnika forum, widać wszystkie daty sprzed. tutaj przykład: //Edit by @L@M@NeR Nie da się dawać notatek, a bym dodał notatke że link nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PolskiPolakPL Napisano 13 Listopada 2020 #539265 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 link nie działa WTF? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 13 Listopada 2020 #539266 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 13 Listopada 2020 Autor #539268 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 (edytowane) Link poprawiony, nie miałem jak dodać notatki @VisTeR.' nie spamuj cholero xD Edytowane 13 Listopada 2020 przez GandalfBialy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TryAgaiN Napisano 16 Listopada 2020 #539308 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Można dodać strzałkę przenoszącą na górę forum jak się jest na samym dole strony (Napisałem tutaj bo nie było sensu pisać nowego tematu o taki mały szczegół ale przydatny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 16 Listopada 2020 #539311 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Nie chce mi się pisać postu to dodam tutaj Notatek dalej nie mogę nikomu dać I nie mogę polubić nikogo postów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CroXiu Napisano 16 Listopada 2020 #539312 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 @L@M@NeR Jeżeli chodzi o reakcje to powinieneś już mieć okej, trzeba będzie i tak przejrzeć te grupy i poustawiać odpowiednie limity aktualnie super admin dostał 15 reakcji na dzień. Notatki ogarniemy w swoim czasie + pewnie założymy jakiś temat gdzie będziemy informować co się aktualnie zmieniło. @VisTeR.' musisz zastanowić się kto ile limitu reakcji powinien mieć. @GandalfBialy Jeżeli chodzi o główny wątek to taka akcja dzieje się tylko i wyłącznie w 1 temacie, nie jest to coś co wymagałoby poprawki, jeżeli będzie się to pojawiało częściej to się temu przyjrzymy. Na ten moment temat zamykam. Mimo to dzięki za zgłoszenie old dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 16 Listopada 2020 Autor #539321 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 11 godzin temu, Kebabowy Baron napisał: @GandalfBialy Jeżeli chodzi o główny wątek to taka akcja dzieje się tylko i wyłącznie w 1 temacie, nie jest to coś co wymagałoby poprawki, jeżeli będzie się to pojawiało częściej to się temu przyjrzymy. Na ten moment temat zamykam. Mimo to dzięki za zgłoszenie To nie tyczy się tylko jednego tematu, bo w tym wątku tez widzę taki kwiatek. Proponowałbym się przyjrzeć bliżej temu tematowi. CroXiu dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CroXiu Napisano 17 Listopada 2020 #539323 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Już poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 19 Kwietnia 2022 #553447 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2022 Temat został przeniesiony do Archiwum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi