vovo 0 Posted March 13 Report Share Posted March 13 Siemka, Chciałbym zapronowoać WIPE server, całkowity reset expa i statystyk, jestem przekonanny ze server zyska nowe zycie dzieki takiemu fresh ruchowi :] I gracze nowsi na pewno mieli by lżej zwłaszcza że aktualna topka jest nabita przez cziterow i troche tez to nie ma opcji przebicia 🙂 Pokoj Quote Link to post Share on other sites
Super Admin Madziaa<3 806 Posted March 13 Super Admin Report Share Posted March 13 Reset? Nie żeby coś, ale był miesiąc temu, a nikt Ci tak szybko resetu nie zrobi. Parę miesięcy, no trzy to minimum choć i tak za wcześnie imo. Quote Link to post Share on other sites
FallenAngel 9 Posted March 13 Report Share Posted March 13 nie no reset super pomysł. ja bym robił znowu XDDD a tak serio to był z 3 tyg temu. Quote Link to post Share on other sites
Super Admin GandalfBialy 307 Posted March 14 Super Admin Report Share Posted March 14 13 godzin temu, vovo napisał: gracze nowsi na pewno mieli by lżej zwłaszcza że aktualna topka jest nabita przez cziterow Ja nie chcę nic mówić, ale 1/4 tej topki zajmują admini, a reszta to są stali gracze, którzy w żaden sposób nie czitują, ale wkręcaj sobie te bajki dalej Ir! 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts