Administrator VisTeR.' Napisano 2 Października 2022 #554534 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2022 Jak wgląda twoje podejście po weekendzie do pracy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UB Team kameleonn Napisano 2 Października 2022 #554535 UB Team Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2022 jedwabiscie właśnie ide do mojego obozu koncentracyjnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 2 Października 2022 #554536 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2022 Zależy gdzie zostane przydzielone, ale zazwyczaj w głowie mam "I na chuj mi była ta robota?" XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafik Ab3L Napisano 2 Października 2022 #554537 Grafik Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2022 do środy na urlopie esssaaa ku&&#$@! xDD ale gdybym szedł to pewnie coś w stylu "ciekawe co dobrego dzisiaj dadzą mi na obiad" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczwany Lis Napisano 2 Października 2022 #554538 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Października 2022 Poniedziałek nie jest zły więc na lajcie :D gorzej z wtorkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deus lo Volt Napisano 3 Października 2022 #554541 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Października 2022 Na razie bez pracy tak że totalnie wywalone Ale jak już chodziłem chyba coś mniej więcej " jprd zaś będę widział tych zjebanych ludzi zaś będą coś chcieli kurwa za jakie grzechy" lub " jezu ale mam kaca jeszcze tylko 4h i przerwa może nikt nie zauważy" albo dzwonili i gadali że tak mało pracy więc nie muszę dziś przychodzić to jak zbawienie było <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 3 Października 2022 #554542 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Października 2022 Na razie nie było takiej osoby aby mnie zmusiła do przyjścia w weekend, bo wiedzą że ja nie pracuje w soboty. No chyba że sam wpadnę na ten pomysł ale to bywa rzadko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi