VisTeR.' 696 Posted October 2, 2022 Report Share Posted October 2, 2022 Jak wgląda twoje podejście po weekendzie do pracy? Link to post Share on other sites
kameleonn 11 Posted October 2, 2022 Report Share Posted October 2, 2022 jedwabiscie właśnie ide do mojego obozu koncentracyjnego Link to post Share on other sites
Mumineg 626 Posted October 2, 2022 Report Share Posted October 2, 2022 Zależy gdzie zostane przydzielone, ale zazwyczaj w głowie mam "I na chuj mi była ta robota?" XD Link to post Share on other sites
Grafik Ab3L 393 Posted October 2, 2022 Grafik Report Share Posted October 2, 2022 do środy na urlopie esssaaa ku&&#$@! xDD ale gdybym szedł to pewnie coś w stylu "ciekawe co dobrego dzisiaj dadzą mi na obiad" :D Link to post Share on other sites
Szczwany Lis 126 Posted October 2, 2022 Report Share Posted October 2, 2022 Poniedziałek nie jest zły więc na lajcie :D gorzej z wtorkiem Link to post Share on other sites
Deus lo Volt 53 Posted October 3, 2022 Report Share Posted October 3, 2022 Na razie bez pracy tak że totalnie wywalone Ale jak już chodziłem chyba coś mniej więcej " jprd zaś będę widział tych zjebanych ludzi zaś będą coś chcieli kurwa za jakie grzechy" lub " jezu ale mam kaca jeszcze tylko 4h i przerwa może nikt nie zauważy" albo dzwonili i gadali że tak mało pracy więc nie muszę dziś przychodzić to jak zbawienie było <3 Link to post Share on other sites
Szczery 46 Posted October 3, 2022 Report Share Posted October 3, 2022 Na razie nie było takiej osoby aby mnie zmusiła do przyjścia w weekend, bo wiedzą że ja nie pracuje w soboty. No chyba że sam wpadnę na ten pomysł ale to bywa rzadko Link to post Share on other sites
Recommended Posts