Administrator VisTeR.' Napisano 29 Kwietnia #558989 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia Witajcie, udało się przed majówką wdrążyć nowy styl. Oczywiście to nie jest koniec i będzie on systematycznie rozwijany W tym temacie prosiłbym o zgłaszanie błędów oraz opinie na temat naszego nowego szablonu. Dodatkowo w tle mnożą się serwery do CS2 jednak Valve próbuję je co chwile psuć. Jakie plany na przyszłość? Na pewno dalsza aktualizacja stylu, dodanie większej liczby serwerów no i może jakieś Pochylniowe Piwo się trafi. aquax, Born, Deus lo Volt i 1 inny dodali reakcje 1 2 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 29 Kwietnia #558990 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia Nie wszystkie rzeczy jeszcze są aktywne w stylu (stopka, header na dole, grupowana legenda rang itp). Po majówce ruszają dalsze prace więc przez ten czas będziemy wdzięczni za zgłaszanie błędów :) PolskiPolakPL dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Born Napisano 29 Kwietnia #558991 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia Przy przeładowaniu strony przeskakuje jasny motyw na ciemny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 29 Kwietnia #558992 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia ja też dorzucę swoje trzy grosze, w kwestii ikony działu poruszane tematy a odczytane, są identyczne jedynie podświetla się poddział gdzie jest coś nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Born Napisano 5 Maja #559132 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Maja Nick w legendzie rang Madziaa<3 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 6 Maja #559139 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja Może jestem ślepy, ale nie widzę co tu jest napisane, szło by zmienić na inny kolor, np. na biały. Na telefonie forum strasznie długo się ładuje, albo tylko do połowy i nic nie można zrobić, dzieje się tak od jakichś 3-4 dni *MiyaGu* dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 13 Maja Autor #559288 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja W dniu 29.04.2024 o 22:26, Born napisał: Przy przeładowaniu strony przeskakuje jasny motyw na ciemny Ogarnięte. W dniu 29.04.2024 o 22:46, Szczery napisał: ja też dorzucę swoje trzy grosze, w kwestii ikony działu poruszane tematy a odczytane, są identyczne jedynie podświetla się poddział gdzie jest coś nowego Poprawione na takie coś: W dniu 6.05.2024 o 14:52, Mumin. napisał: Może jestem ślepy, ale nie widzę co tu jest napisane, szło by zmienić na inny kolor, np. na biały. Na telefonie forum strasznie długo się ładuje, albo tylko do połowy i nic nie można zrobić, dzieje się tak od jakichś 3-4 dni Poprawione. Szczery i Born dodali reakcje 1 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 14 Maja #559314 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja Po wejściu w jakikolwiek temat przy ładowaniu się odpowiedzi i scrollowaniu w górę cofa w dół, trochę to irytujące Forum nie jest przystosowane do wyższych rozdzielczosci, na załączonym obrazku 1440p Przy edycji statusu strasznie zaczyna lagować, co utrudnia bardzo sprawę Nie wiem czy tylko to u mnie tak, ale dodaje xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 23 Maja #559511 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Maja Nie wiem czy to tylko u mnie jest tak słabo widoczne. Na screenie od innej osoby wygląda to całkiem inaczej. Druga sprawa.. pod adresem https://pochylnia.pl/startTopic/ tak u mnie się to reprezentuje (chodzi o stronę, która otwiera się po wciśnięciu ikony ołówka w lewyn dolnym rogu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi