Vaxiris Napisano 1 Grudnia 2013 #317113 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Elo. Mo??naby zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CR7 Napisano 1 Grudnia 2013 #317120 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Rangi wystepujace na sieci serwerow pochylnia.pl: Admin- zadaniem admina jest pilnowanie porzadku na serwerze. Jeden admin moze tylko i wylacznie banowac na serwerze na ktorym dostal uprawnienia. Nie moze on banowac na wszystkich serwerach uzytkownik- ranga ktora kazdy dostaje na poczatek dziewczyna- plec piekna. Dostaja ja tylko uzytkownicy plci zenskiej. donator- range ta dostaja osoby wspierajacy finansowo nasza siec. Range donator otrzymuje sie od wplacenia minimalnej kwoty 30zl. grafik- ma za obowiazek tworzenie prac graficznych na zamowienie uzytkownikow w dziale "grafika" reporter- przeprowadza wywiady z uzytkownikami forum. Pisze on rowniez w dziale "pochylnia news" anticheater- oglada demka nagrane przez uzytkownikow w celu wykrycia czitera. Zajmuje sie on glownie zgloszeniami "steam" super admin- oglada screeny wrzucone przez graczy, ktore zostaly zrobione przez admina w celu wykrycia cziterow. Super admin moze banowac i odbanowywac przez forum moderator- pilnuje porzadku na forum. Zamyka tematy, przenosi je. Osoby lamiace regulamin nagradza warnami. opiekun- opiekun jak sama nazwa wskazuje opiekuje sie danym serwerem. Rozpatrza propozycje graczy, podania na adminow. Zajmuje sie serwerem head admin- obecnie nie ma zadnego head admina poniewaz sweeper zrezygnowal. head admin jest troche nizsza ranga niz administrator. administrator- wlasciciel serwera. podejmuje najwazniejsze decyzje. Rozpatrza podania na s@,reportera czy anticheatera global moderator- ranga wyzsza od moderatora. Szczerze to nie wiem czym sie ona zajmuje W przypadku rangi weteran nie wiem jakie ona ma przywileje. Prosze o wytlumaczenie mi tego Mam nadzieje ze sie przyda ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 1 Grudnia 2013 #317157 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Weteran, s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Yoga Napisano 1 Grudnia 2013 #317165 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Mo??naby zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CR7 Napisano 1 Grudnia 2013 #317194 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 A S@ na ts3 o tym zapomnia??e?? Joga czytaj ze zrozumieniem. Na forum nie ma rangi super admin ts3 JA opisalem tylko te na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 1 Grudnia 2013 #317204 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Nie potrzebny jest opis grup, sama nazwa m??wi kto w takiej bran??y i mo??na si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yeti Napisano 1 Grudnia 2013 #317216 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Jak Kivu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
in?? OSTRY:D Napisano 1 Grudnia 2013 #317219 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Ja te?? jestem tego samego zdania co Kiveusek. Zb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość B@CH@ Napisano 1 Grudnia 2013 #317220 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 A ranga 'zlamas'?? :D je??eli kto?? chce startowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FronT Napisano 1 Grudnia 2013 #317243 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 aegaegevaaeaaffawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwavgfawgfawvgaawgawggawawgagwawgggagaawjvgafkafjwhawfkjgawfhkj.awh;lwkajegt'/kleahegnk.e,hawfk.jbhliawujkaf.uhFN uq238-wr9uihkbakjzn12qiowryaf75ui3hg671yug2D\Z568awi iru2h40q78wrayhi423qwraf78qu3rci bnby7qwrufcxywafct wqw,dct87uh2j ewdcb5cft78l2chujciwdupeiwajfhnawijawfhnfaw;oihawafiophanwfuijwfnoawfihnfw;wiohegigean'aej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyu Napisano 1 Grudnia 2013 #317246 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Tak jak napisa?? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fan Zenka Napisano 1 Grudnia 2013 #317256 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 A ranga 'zlamas'?? :D je??eli kto?? chce startowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Infooo Napisano 1 Grudnia 2013 #317269 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 My??l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dmitri Napisano 1 Grudnia 2013 #317296 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Zamknijcie ten temat bo i tak po??owa tam wy??ej jest ??le napisana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NoSkill. Napisano 2 Grudnia 2013 #317301 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 R??wnie?? uwa??am ten temat za zb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparta Napisano 2 Grudnia 2013 #317303 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Wszyscy u??ytkownicyz ,,pozycj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi