Vandaal Posted February 14, 2014 #345644 Report Share Posted February 14, 2014 Nick: Vandaal Admin: nie ma podanego Ogolnie to wyjasnie to tak... [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: + Komandos 1490 + [AMXBans] Powod: 'Czitujesz' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '83.25.17.96' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoj To nie moj nick, wczoraj zadnego bana nie dostalem, a dzisiaj chcialem sobie zagrac i patrze takie cos wyskoczylo, nie mam zadnychj screanow nawet zrobionych Nawet nie wiem na jakim serwie dostal bana... Ja grywam tylko na surfie i only dd2, czasem na Paintball Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kraszer Posted February 14, 2014 #345645 Report Share Posted February 14, 2014 Posiadasz STEAM ? je??li tak podaj SID'a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vandaal Posted February 14, 2014 Author #345646 Report Share Posted February 14, 2014 Ja niestety Non steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kraszer Posted February 14, 2014 #345648 Report Share Posted February 14, 2014 Temat zosta?? zamkni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts