Kraszer Napisano 5 Marca 2014 #351629 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Imię: Artur, Rafał Mordka. Dla przyjaciół to łysy pompka Wiek: 17 skończone. Kontakt (GG/e-mail/steam): STEAM: BasterSRD, natomiast jeśli chodzi o pozostałe drogi kontaktowe chętnie mogę wymienić drogą prywatniej wiadomości jeśli to jest niezbędne. Twoje doświadczenie w pełnieniu funkcji tego typu: Nie pełniłem nigdy tej posady, ale sądzę, że nic w tym trudnego nie ma, bo wystarczy mieć nieco umiejętności w pisaniu i być przede wszystkim kreatywnym. Znajomość zasad pisowni? Myślę, że jest bardzo dobra i nie można jej w żaden sposób skrytykować. Ile masz wolnego czasu?: kilka godzin dziennie w sumie non stop przeważnie przesiaduje. Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Powiem szczerze, że JEDEN reporter nie ogarnie całej sieci i wszyscy dobrze o tym wiemy, że ta liczba powinna być zdecydowanie większa, bo na sieci powinno być kilku reporterów, aby się lepiej 'współpracowało' ze sobą i wszyscy razem wzięci moglibyśmy tworzyć jakieś ciekawe artykuły, wywiady oraz tym podobne. Chciałbym przede wszystkim udzielić pomocy, bo wiem, iż się ona na pewno przyda dla obecnego reportera Mistrza. Z miłą chęcią przeprowadziłbym z daną osobą wywiad, aby sprawdzić co nieco moje umiejętności w tej branży, bo to, że nigdy nie pełniłem ten funkcji nie oznacza, że nic nie potrafię i mam nadzieję, że poradziłbym sobie bez problemów. Wiem, że tutaj trzeba troszkę czasu poświęcić i z miłą chęcią go poświęcę jeśli będzie trzeba, bo czasu mam wystarczająco dużo i od razu mówię, że wszystkie moje obecne obowiązki są pełnione jak należy jeśli zechcecie krytykować, że się "opierdalam" po waszemu najlepiej skonsultujcie się z lekarzem, ewentualnie farmaceutą, a najlepiej miejcie potwierdzone informacje na ten temat, aby nie pisać bez sensu i krytykować bez podstaw. Myślę, że tymi słowami zakończę pisać to jakże piękne podanie i czekam na Wasze komentarze pozytywne, jak i negatywne. Bez odbioru. Pozdrawiam, Santano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaQ. Napisano 5 Marca 2014 #351656 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Mozna dac szanse +jest 24/7 (chyba popierdolil szkole dla pochylni xD) +jest lysy +poradzi sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vide Cul Fide Napisano 5 Marca 2014 #351661 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Tak +Mi??y +24/7 na forum +Da rade z tym stanowiskiem +Podanie ??adnie napisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mistrzu Napisano 5 Marca 2014 #351663 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Przyda?? by mi si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość B@CH@ Napisano 5 Marca 2014 #351665 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 ja ju?? napisa??em na sb... Reporter musi by Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CR7 Napisano 5 Marca 2014 #351669 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Jestem na tak + mily + aktywny + malo reporterow a pomocna dlon sie przyda ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tusia. Napisano 5 Marca 2014 #351673 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Na TAK. + Aktywny jak ma??o kto. + Dobrze wywi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#Bonus Napisano 5 Marca 2014 #351678 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Jestem na tak+aktywny na forum+poprawnie pisze+ma??o os??b na tym stanowisku+my??l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jebac susa Napisano 5 Marca 2014 #351711 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Sorki Kive ale jestem na nie. Reporter powinien potrafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Yoga Napisano 5 Marca 2014 #351725 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 A ja jestem na Tak, + da si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 5 Marca 2014 #351727 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Na TAK wymagania spe??nione, jest aktywny na forum,jest ma??o reporter??w,da rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Infooo Napisano 5 Marca 2014 #351728 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Teraz jestem na tak: - poprawi??e?? swoje pismo od ostatniego czasu - mo??e b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:sQubany:. Napisano 5 Marca 2014 #351748 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Na tak +Ogarni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vandi^ Napisano 5 Marca 2014 #351757 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Masz TAK -aktywny -co jak co z pisaniem, ale on si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Scooby 4 Pol Napisano 5 Marca 2014 #351783 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Na TAK Pisowni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FriedChicken Napisano 6 Marca 2014 #351813 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Zmieniam zdanie na NIE Powody? Masz problemy z pisaniem. Pchasz sie tam gdzie nie potrzeba. Jedyny plus to taki, ??e jest jeden reporter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L3m0N Napisano 6 Marca 2014 #351815 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 R??wnierz na TAK +wiek + aktywno?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanilla Napisano 6 Marca 2014 #351822 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Sorki Kive ale jestem na nie. Reporter powinien potrafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hard-Skill. Napisano 6 Marca 2014 #351834 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Na tak. Sam reporter nie da sobie rady, dobrze ??e skladasz podanie. Aktywny Mily Komunikatywny Spoko kole??. Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszka Napisano 6 Marca 2014 #351856 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Nie. Posiadasz ju?? 3 rangi, teraz sk??adasz podanie na kolejne stanowisko. Jest mn??stwo innych os??b, kt??re bardziej nadaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
` VenoM Napisano 6 Marca 2014 #351911 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Nie patrzycie obiektywnie, tylko dajecie "tak", bo go lubicie, ale nie o to tutaj chodzi. Ja jestem na nie, nie nadajesz si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eSKo. Napisano 6 Marca 2014 #351997 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Na Tak . Caly czas widze go jak nie na steam to na forum. Spoko ziomek, ogarnia , fajnie z nim sie gada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eryk666 Napisano 7 Marca 2014 #352251 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Ludzie, ka??dy pope??nia b?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MGR IN?? Death Napisano 7 Marca 2014 #352307 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 NA tak + wiek + mi??y? + wymagania spe??nia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Brush. Napisano 8 Marca 2014 #352529 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Tak Wiek Mi??y Aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi