hue hue Napisano 7 Kwietnia 2014 #361191 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 8 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Echsen. [AMXBans] Pozostalo ci 28 minutes and 44 seconds bana. [AMXBans] Zbanowany Nick: hue hue [AMXBans] Powod: 'fk' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_0:4:1436397425' [AMXBans] Twoje IP: '91.188.103.2' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja konsole. wiec tak: prowadzilem mapke, byla zabawa w krzeselka. dalem zakaz bicia w krzeselka do konca rudy i odliczylem, huberto zaczal bic w krzeselka wiec zginal napisal do Eschena ze nie odliczylem choc pozostale osoby zalapaly i nie bily w krzeselka nie bede sie skarzyl na Eschena bo nie ma w tym jego winy, tylko huberto jaki jestes to jestes, ale pewnych granic sie nie przekracza i nie klamie. co prowadzisz mapke to tylko po to zeby nabijac kille i bic ranking a jak ktos Cie zabije to od razu placzesz i szukasz dziury w calym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Infooo Napisano 7 Kwietnia 2014 #361195 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Huberto to ju?? znana osoba na JB. S??ynie z tego, ??e bardzo cwaniakuje oraz czepia si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hue hue Napisano 7 Kwietnia 2014 Autor #361197 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 dokladnie tak... ja cwaniactwa nie lubie, a szczegolnie jak cwaniakuja jakies dzieci, no nie oszukujmy sie, huberto jestes jeszcze dzieckiem. moze twoim priorytetem w zyciu jest bycie top1 na serwie... nie wiem, twoja sprawa ale rob to zgodnie z zasadami. fd nie dostales bo nie mialem podstaw zeby ci go dac. i mysle ze to nie pierwsza taka sytucacja, tylko z lenistwa gracze nie zglaszaja takich spraw na forum nie wspominajac o sytuacji gdy huberto prowadzi mapke i robi fk za fk, badz tez prowokuje i inne tego typu rzeczy. huberto, zapowiadam ci od dzisiaj ze nagrywam twoje wszystkie prowadzenia i kazdy fk zglaszam na forum. a co do tej zaistnialej sytuacji prosze o wyciagniecie konsekwencji bo juz za duzo tego jak juz pisze to jeszcze napisze jak sie odnosi huberto do inncy: ,,japa,, ,,zamknij morde,, ,,ryj bocie,, inni za obraze dostaja bany, takze czas zgasic tego pana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oiRo Napisano 7 Kwietnia 2014 #361208 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Sory Huberto ale ja tez czego?? takiego nie lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vHuberto Napisano 7 Kwietnia 2014 #361209 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Wiec tak : Co do tamtej sytuacji to bylo takie cos. Stalismy w szeregu a hue hue mowil : zakaz bicia krzeselek ( nei odliczyles nei jedna osoba potwierdzi wiec to nie ja tu spinam...) , pozniej dal plecenie ustawcie sie w okol krzesel ( i tu jest to !!! ) , dales nowe polecenie wiec tamto sie odwoluje czaisz czy nei czaisz muzgu ... ?Rowniez potwierdzi to nei jeden gracz ktory wtedy byl . Co do info. Serio ? Ja tu kozacze ? chyba cos ci sie pomylilo kolezko , skoro gdy nei ma admina zabijasz o byle co ( wlasnie free kilujesz ) i ze niby kiedys bylo na jailu inaczej z zasadami ... Jest jak jest i trzymaj sie regulaminu... Co do bicia fragow ??? Poco mam fragowac skoro nei dostaje sie reputacji za zabicie tt w ct ??? ( pomyslcie troszke )- tym bardziej ze bez mutacji wbijam po minucie ( okolo 2/4 razy dziennie wiec ???) hue hue to byl sluszny ban . Temat do zamkniecia. PS: hahaha hue hue serio ? jak wypowiesz ,, r '' przy mnie to bedzie fajnie :D Bo jakos ci to nei wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 7 Kwietnia 2014 #361210 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 (edytowane) Coz wyzwiska ze strony Huberto w strone innych graczy takiego typu to nie nowo?? Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez Pingiel10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nerka Napisano 7 Kwietnia 2014 #361212 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 mutacji wbijam po minucieAhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaa. Dobre :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hue hue Napisano 7 Kwietnia 2014 Autor #361217 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 odliczanie i krzese??ka by??y w jednym poleceniu. co ma reputacja do twoich fk? walisz caly czas na top1 i walisz fragi, jestes nolifem ale to juz twoja sprawa. cwaniakujesz, jestes dziecinny i kazdy ci to powie. jak sie ktos zabije to drzesz jape caly czas, jestes rozkapryszonym bachorem i tyle w temacie masz cos do mojego ,r,? mam wade wymowy po rodzicach i wcale mi to nie przeszkadza. i tu wlasnie pokazujesz jakim gowniarzem jestes ;) podtrzyuje co powiedzial i w dalszym ciagu prosze o wyciagniecie konsekwencji. mysle ze konsekwncja powinna byc za wszystkie wyzwiska i fk ktore robi i uwija sie bez konsekwencji czemu inni maja miec bana a on nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vHuberto Napisano 8 Kwietnia 2014 #361225 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 'Nerka'mutacji wbijam po minucieAhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaa. Dobre To sobie zobacz kolezko ile razy jestem w ct na serwie dziennie ... Co do wyzwisko ( hue hue , pingiel ) prosze dowody. Robcie ss'y czy demka a nie oczerniacie bez dowodow. Gdy admin nie reaguje to znaczy ze nie lamie regulaminu. A co do niektorych slow to sa zarty ( nie mowie to kazdego tylko do pewnej osoby ktora wie ze zartuje... ). Hue hue jeszcze jedno. Jesli mowisz do mnie rudzielec a to mnie juz irytuje - prowokujesz sam klutnie . Pingiel jeszcze Ty.Sam mowisz do graczy ,, tylko cioty biora bezruch'' .... Wiec do ch... sam prowokujesz graczy. Poto jest bezruch by go brac , lecz powinni go usunac :( no ale jesli jest to nie wal takich tekstow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawian1337 Napisano 8 Kwietnia 2014 #361227 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Huberto to ju?? znana osoba na JB. S??ynie z tego, ??e bardzo cwaniakuje oraz czepia si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSIkuta KRUL Napisano 8 Kwietnia 2014 #361243 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Po pierwsze primo sk??adasz skarge bez dowod??w(powinna by Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oiRo Napisano 8 Kwietnia 2014 #361287 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Zna na pami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
???? Napisano 8 Kwietnia 2014 #361294 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Nie chce mi si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 8 Kwietnia 2014 #361296 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Chyba kolego dzia??y pomyli??e??, bo to wygl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WarriorDM Napisano 8 Kwietnia 2014 #361297 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Ok, po pierwsze Echsen nie powinien banowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vHuberto Napisano 8 Kwietnia 2014 #361301 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 hehehe Eschen uwa??aj bo jak widzisz mo??esz adma straci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
???? Napisano 8 Kwietnia 2014 #361311 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Wiec tak. Dla mnie to odliczanie tez jest bez sensu i powinni to usunac lecz jesli juz to jest to moge robic co chce do magicznego 0 mo??esz, ale nie musisz. takim zachowaniem wywo??ujesz ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 8 Kwietnia 2014 #361325 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Ca??a skarga nie ma sensu. Nie banuje si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zEneK Napisano 9 Kwietnia 2014 #361612 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 ahahahha. .... dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Listek Napisano 10 Kwietnia 2014 #361802 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Znam Huberto i wcale nie jest ??adnym rozwydrzonym dzieciakiem , tak jak m??wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 10 Kwietnia 2014 #361809 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 (edytowane) Szanowny Panie Liscie moje zycie prywatne moja prywatna sprawa a Tobie ch** do tego najwazniejsza sprawa <3Druga sprawa by?? odliczony totalny wiec zabi??em Huberto nie za to ze wyskoczyl do Kingi z tekstem "zamknij morde" gdy Kinga probowala ze spokojem go uciszy Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez Pingiel10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vHuberto Napisano 10 Kwietnia 2014 #361815 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Pingielku kochany on Ci dobrze napisa??... To ??e szukasz dziewczyny nie r??b kosztem innych graczy. Co do Vanili to jest ona kobiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Listek Napisano 10 Kwietnia 2014 #361816 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Dziewczyna czy nie - niewa??ne , gracz to gracz. Chyba nie zdajesz sobie sprawy , ??e Huberto chcia?? do?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 10 Kwietnia 2014 #361836 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Zamknijcie ju?? to bo si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawian1337 Napisano 10 Kwietnia 2014 #361837 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Prowokacja ze strony Huberto: http://zapodaj.net/442cdb4b02df5.bmp.html Obraza: http://zapodaj.net/9be7005852b05.bmp.html Oczywi??cie na ka??dym z tych screen??w by??o min. 3 admin??w na serwerze, z czego ??adne nie zareagowa?? M??g??bym zgromadzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi