Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam pisze bo dostalem bana na zakres przez skilowego a na serwerze gg xp mod mam admina i chcialbym pograc a od paru dni nie moge wejsc na serwer sorki ze tak bez wzoru ale co mozna napisac jak sie dostalo bana na zakres przez jakiegos odpalenca i sorki ze zalozylem konto ale nie moge sie zalgowac na swoje bo caly czas strona sie laduje 

178.42.119.159
 STEAM_0:1:25242576

w razie czego podalem moje ip i sid tyle ze mam neo 

Tw??j nick: Magik
Nick admina: -
Mapa: -
Opis sytuacji: ban na zakres i tyle przez jakiegos odpala od paru dni nie moge wejsc na serwer 
Link do dowod??w (opcjonalnie): -
IP/SteamID: 178.42.119.159 / STEAM_0:1:25242576

ale ze flaga jaka?? i mam admina chce pograc 

a zobacz wyzej co napiaslem ze z problemow logowania przez steam nie moge wejsc na konto swoje zreszto na te tez meczylem sie zeby wejsc

a ciekawe co ty bys zrobil jak bys nie mogl wejsc na swoje konto plus miec problem z banem przez jakiegos czitera , nie widze powodow zeby zabierac mi admina jak sie sprawa wyjasni i bedzie dzialac logowania na forum przez steam to mozna te konto skasowac i czekam na ub mam admina a cziterzy sa a nawet nie moge wejsc zeby zbanowac ;/

prosze o szybke ub :) bo ile mozna czekac z 3 dni ?

nie chce wcisnac tyle ze mowie ze nie dziala logowanie przez steam gdzies od polowy czerwca ? to ze sie nie logowalem to nie znaczy ze od tamtego momentu nie dziala spytaj sie paru osob potwiedzi to ze nie dziala forum tak jak powinno juz nawet jak z pingelem pisalem to potwierdzil ze jest cos nie tak ;/

jako ze masz range super admin to moze bys cos zrobil a nie zmienial temat odnosnie tego konta a bana ktorego  dostalem na zakres przez czitera bo zauwaz ze nie tylko ja cierpie na tym a tez inni gracze

Co do problemow z logowaniem przez steam od samego poczatku byly,sa i beda problemy i coz Magik mowi prawde.Ostatnio sam mialem problem z zalogowaniem sie na forum przez steam.Hax stwierdzil ze mamy sie logowac normalnie ( login haslo) bo logowanie poprzez steam nie dziala tak jak powinno.

Co do bana od pewnego czasu sam rowniez zauwazylem ze mam bana na gunxpmodzie (pisalem kiedys prosbe o ub w tej sprawie i nie byliscie w stanie mi pomoc) Czasami znika czasami wraca i jest taka hustawka.

Co do aktywnosci tego admina z tego co zauwazylem jest bardzo aktywnym adminem i czesto mozna mu zglosic na steamie ze jest odpal.Smiem twierdzic ze lepszy taki admin niz wieksza czesc adminow z gunxpmoda.Na forum widoczni na serwerze juz praktycznie wcale wiec w sprawie ub nie powinniscie sie przywalac do konta na forum lecz dzialac by jak najszybciej dostal ub...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...