Magik24 Napisano 1 Lipca 2014 #381293 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Witam pisze bo dostalem bana na zakres przez skilowego a na serwerze gg xp mod mam admina i chcialbym pograc a od paru dni nie moge wejsc na serwer sorki ze tak bez wzoru ale co mozna napisac jak sie dostalo bana na zakres przez jakiegos odpalenca i sorki ze zalozylem konto ale nie moge sie zalgowac na swoje bo caly czas strona sie laduje 178.42.119.159 STEAM_0:1:25242576 w razie czego podalem moje ip i sid tyle ze mam neo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparta Napisano 1 Lipca 2014 #381295 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Tak czy tak wz??r obowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magik24 Napisano 1 Lipca 2014 Autor #381296 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Tw??j nick: MagikNick admina: -Mapa: -Opis sytuacji: ban na zakres i tyle przez jakiegos odpala od paru dni nie moge wejsc na serwer Link do dowod??w (opcjonalnie): -IP/SteamID: 178.42.119.159 / STEAM_0:1:25242576 ale ze flaga jaka?? i mam admina chce pograc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metalpunkt Napisano 1 Lipca 2014 #381305 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 MagikblkRejestracja: 08 sty 2014Poza forum Ostatnio: 27 maj 2014 21:17 Ja uwa??am , ??e w nagrod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magik24 Napisano 1 Lipca 2014 Autor #381378 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 a zobacz wyzej co napiaslem ze z problemow logowania przez steam nie moge wejsc na konto swoje zreszto na te tez meczylem sie zeby wejsc a ciekawe co ty bys zrobil jak bys nie mogl wejsc na swoje konto plus miec problem z banem przez jakiegos czitera , nie widze powodow zeby zabierac mi admina jak sie sprawa wyjasni i bedzie dzialac logowania na forum przez steam to mozna te konto skasowac i czekam na ub mam admina a cziterzy sa a nawet nie moge wejsc zeby zbanowac ;/ prosze o szybke ub bo ile mozna czekac z 3 dni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metalpunkt Napisano 1 Lipca 2014 #381381 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Czyli chcesz mi wcisnac ze od 27 maja nie mozesz wejsc na konto-forum......tak ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magik24 Napisano 1 Lipca 2014 Autor #381384 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 nie chce wcisnac tyle ze mowie ze nie dziala logowanie przez steam gdzies od polowy czerwca ? to ze sie nie logowalem to nie znaczy ze od tamtego momentu nie dziala spytaj sie paru osob potwiedzi to ze nie dziala forum tak jak powinno juz nawet jak z pingelem pisalem to potwierdzil ze jest cos nie tak ;/ jako ze masz range super admin to moze bys cos zrobil a nie zmienial temat odnosnie tego konta a bana ktorego dostalem na zakres przez czitera bo zauwaz ze nie tylko ja cierpie na tym a tez inni gracze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 1 Lipca 2014 #381387 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Co do problemow z logowaniem przez steam od samego poczatku byly,sa i beda problemy i coz Magik mowi prawde.Ostatnio sam mialem problem z zalogowaniem sie na forum przez steam.Hax stwierdzil ze mamy sie logowac normalnie ( login haslo) bo logowanie poprzez steam nie dziala tak jak powinno. Co do bana od pewnego czasu sam rowniez zauwazylem ze mam bana na gunxpmodzie (pisalem kiedys prosbe o ub w tej sprawie i nie byliscie w stanie mi pomoc) Czasami znika czasami wraca i jest taka hustawka. Co do aktywnosci tego admina z tego co zauwazylem jest bardzo aktywnym adminem i czesto mozna mu zglosic na steamie ze jest odpal.Smiem twierdzic ze lepszy taki admin niz wieksza czesc adminow z gunxpmoda.Na forum widoczni na serwerze juz praktycznie wcale wiec w sprawie ub nie powinniscie sie przywalac do konta na forum lecz dzialac by jak najszybciej dostal ub... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jebac susa Napisano 1 Lipca 2014 #381388 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 To nie temat o tym :> Co do bana na zakres s@ nie mo??e go zdj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magik24 Napisano 1 Lipca 2014 Autor #381389 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 no to nic innego mi nie pozostaje jak czekac na kogos innego kto bedzie mogl zdjac tego bana i dziekuje sie za wstawieniem za mnie i tak mysle ze nie tylko te dwie osoby by wstawily sie za mna a wiecej by bylo ich refresh ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 1 Lipca 2014 #381467 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparta Napisano 2 Lipca 2014 #381538 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Automatyczna wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi