Natalka19 Napisano 2 Sierpnia 2014 #387933 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Nick na serwerze: NatalaaWiek: 15 prawie 16 Znajomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silgoth Napisano 2 Sierpnia 2014 #387934 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Za Wszyscy j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nizoraf Napisano 2 Sierpnia 2014 #387935 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 oczywiscie ze tak gracze ja lubia aktywna mila ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
just joke. Napisano 2 Sierpnia 2014 #387936 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Na Nie dlaczego ? Jest wystarczaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natalka19 Napisano 2 Sierpnia 2014 Autor #387937 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Na Nie dlaczego ? Jest wystarczaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syner19 Napisano 2 Sierpnia 2014 #387938 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 neutral na tak +jest spoko + zna sie na zartach +aktywna -czasami spina jest arogancka - adminow jest juz duzo ale rekrutacja jest on wiec niech korzysta :D jestem na tak :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bisser Napisano 2 Sierpnia 2014 #387939 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Sorry ale neutral... Rekrutacja powinna by Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WarriorDM Napisano 2 Sierpnia 2014 #387940 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Czemu uwa??acie ??e jest za du??o admin??w? Jeden wypad?? to mo??e wskoczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nizoraf Napisano 2 Sierpnia 2014 #387941 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 plaq ale wiesz moglo by wypasc 3 adminow ale limit to limit :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KwahU Napisano 2 Sierpnia 2014 #387943 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 +aktywno?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cold_Fire Napisano 2 Sierpnia 2014 #387945 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Neutral z przychyleniem na nie. Wyczuwam faworyzacje z kilometra. -Czesto spina -Duzo przeklina -Nie zna do konca zasad -Faworyzuje (rzadko, ale zdarzaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaxiris Napisano 2 Sierpnia 2014 #387951 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Neutral... Admin??w mamy do?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dapik Napisano 2 Sierpnia 2014 #387955 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Jestem na Nie. + Aktywna + Dobry kontakt z graczami + Rozpoznawalna na serwerze - Mi??a to nie jeste?? - Spinasz - Obra??asz - Przeklinasz - Jeste?? zarozumia??a ( Przepraszam, nie chcia??em urazi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dwamonk. Napisano 2 Sierpnia 2014 #387957 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Na NIE: -Faworyzujesz -Przeklinasz -Piszesz, ??e jeste?? osob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piernik. Napisano 2 Sierpnia 2014 #387959 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Nie -faworyzuje -arogancka, chamska, wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natalka19 Napisano 2 Sierpnia 2014 Autor #387963 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Nutty ty juz nie grasz na JB, prawie wogole Cie tam nie widze, grales ze mna moze z 3 razy i to chwile ;) Dwamonk ty tez bardzo rzadko jestes na JB i tak owszem mam dystans do siebie i nie spinam o byle co, ale jezeli juz ludzie pisza do mnie ' szmata ' bo ich zabilam bo nie wykonali polecenia po wielokrotnym powtorzeniu, to nie bede siedziec grzecznie i dziekowac. ;) A co do Piernika nie lubisz mnie bo powiedzialam ci prawde, ze lizesz dupe pinglowi i to cie boli bo polowa ludzi tak uwaza ;) I dobry kontakt mam nie z dwiema osobami bo jest ich wiele ;) A co do faworyzacji, nie faworyzuje nikogo kazdy jest rowny i tyle. Nie wiem jakim cudem nutty i piernik mozecie stwierdzic faworyzacje nie grajac na JB ale nie wnikam. ;) To chyba na tyle ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 2 Sierpnia 2014 #387964 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 (edytowane) Oczywi??cie na nie.Jako ze dosta??em info o tym podaniu (o kt??rym si Edytowane 2 Sierpnia 2014 przez Pingiel10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dadadww111 Napisano 2 Sierpnia 2014 #387971 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 NUTTY? TY NIE GRASZ NA SERWERZE , NABIJASZ POSTY. Co do podania... +Aktywno?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dwamonk. Napisano 3 Sierpnia 2014 #387996 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Nutty ty juz nie grasz na JB, prawie wogole Cie tam nie widze, grales ze mna moze z 3 razy i to chwile ;) Dwamonk ty tez bardzo rzadko jestes na JB i tak owszem mam dystans do siebie i nie spinam o byle co, ale jezeli juz ludzie pisza do mnie ' szmata ' bo ich zabilam bo nie wykonali polecenia po wielokrotnym powtorzeniu, to nie bede siedziec grzecznie i dziekowac. ;) A co do Piernika nie lubisz mnie bo powiedzialam ci prawde, ze lizesz du** pinglowi i to cie boli bo polowa ludzi tak uwaza ;) I dobry kontakt mam nie z dwiema osobami bo jest ich wiele ;) A co do faworyzacji, nie faworyzuje nikogo kazdy jest rowny i tyle. Nie wiem jakim cudem nutty i piernik mozecie stwierdzic faworyzacje nie grajac na JB ale nie wnikam. ;) To chyba na tyle ;) 1. Przepraszam bardzo. D??u??szy okres mnie nie by??o to fakt (W ko??cu s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonitek Napisano 3 Sierpnia 2014 #388018 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Z ch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karina ^^ Napisano 3 Sierpnia 2014 #388019 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Hmm ja Cie lubie, jako?? nigdy nie mia??a?? spin w moj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler <33 Napisano 3 Sierpnia 2014 #388031 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Nie Nie nasz do ko??ca regulaminu Zachowujesz sie jak Dziecko K??ucisz sie o byle Co Co?? w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnalTerror Napisano 3 Sierpnia 2014 #388032 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Jestem tak+Ogarnia+Mi??a+gra cz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacykuw Napisano 4 Sierpnia 2014 #388290 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 jahahahhahaha co ten szlauf sklada podanie o admina? na nie - obraza - przeklina -spina - jest zarozumia??y - wpierdala makaron uszami - pasztet dolno??l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FuKuK Pieszy Napisano 5 Sierpnia 2014 #388489 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Jestem na nie poniewaz jestem na TAK: - Jest spoko - Nie ogar z niej - gra w godzinach wieczornych (ja ja o tych widze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi