Aj loff ^^ Napisano 25 Października 2014 #402180 Zgłoś Napisano 25 Października 2014 Dnia 19.10.2014 o 13:32, <span itemprop= napisał: dziękujemy Wam za szybkie sprawdzanie SS'ów oraz szybkie dawanie UB, które dawało szybki powrót gracza na serwery Pochylni. wyrazy bliskoznaczne do słowa szybki to: chyży, błyskawiczny, natychmiastowy, rychły, żwawy, ekspresowy, rączy, momentalny, nagły, wartki. Polecam używania czasem zamienników ^^ Ogólnie to całkiem całkiem, chociaż za dużo suchych faktów, a mało ciekawych informacji. Następnym razem będzie lepiej trzymam za Was kciuki
Octover. Napisano 8 Listopada 2014 #404454 Zgłoś Napisano 8 Listopada 2014 Kolejne wydanie coraz lepsze, leci like
Rekomendowane odpowiedzi
Najczęściej odpowiadający w tym temacie
2
2
2
1
Popularne dni
19 Październik
16
20 Październik
7
21 Październik
1
23 Październik
1
Najczęściej odpowiadający w tym temacie
Vanilla 2 odpowiedzi
Menel 2 odpowiedzi
syner19 2 odpowiedzi
jebac susa 1 odpowiedź
Popularne dni
19 Październik 2014
16 odpowiedzi
20 Październik 2014
7 odpowiedzi
21 Październik 2014
1 odpowiedź
23 Październik 2014
1 odpowiedź
Popularne odpowiedzi
Menel
Nowa edycja Pochylnia News Autor: Mistrzu Po rocznej przerwie w pisaniu naszego miesięcznika Pochylnia News czas zaprosić Was do długo wyczekiwanej Dziesiątej edycji Pochylnia News. Tym razem nie
Gość Mistrzu
Jebią mnie oklaski, ja chce wspólne wydanie Pochylnia News - Vanilla & Santano :D, będzie ciekawie :D. Idę po popcorn :D.
Ana
Matko boska ja chyba sobie w sygnie wstawie schemat mojego nicku... Ana- to jest takie ponoć Argentyńskie imię które-gdyby nie mój pojebany tatuś- nosiłabym do dziś ( podniecony faktem moich urodzin w