Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Szczery Napisano 6 Sierpnia 2022 #554276 Opiekun ONLY DD2 / AIM HS Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2022 Problem z tym wszystkim to boty, trzeba porobić spawny a nie każdemu się chce w lato siedzieć przed kompem co pokazują statystyki, jest mniej graczy więc jeden ch*j co się zrobi teraz w tym kierunku. Dziś mi się kończy urlop, ale za jakiś czas jak wrócę przygotuje paczkę z najnowszą wersją map managera, przeglądnę mapy grane i niechciane, zrobię 2 lub więcej mapcykli na dobę z mapami, dodam jeszcze pare udogodnień ode mnie. Wszystko dostanie Vister i wgra to bezproblemowo lub pod groźbą wojny xD Niemniej jednak fajnie gdybyście dali małe mapy, np stąd https://maps.cs-bg.info/maps/cs/gg/ Przez ten czas by wyszło co najchętniej jest grane. To w zasadzie może zrobić sam @GandalfBialy Finrod dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody <3. Napisano 6 Sierpnia 2022 #554277 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2022 2 godziny temu, Finrod napisał: e mapy są już strasznie długo i nadal nic się nie zmienia - wnoszę o wprowadzenie jakichś zmian w tym temacie. Zrewidowałem również moje dotychczasowe sugestie, więc przedstawiam poniżej mój obecny zestaw map do dodania Ja się tu ze wszystkim zgadzam, ale musi być jedno "ale". Nie dodawajmy jak tak jednej mapy 2x2, bo to bez sensu, tylko już więcej, czyli :mirage2x2, cache2x2, inferno2x2, nuke2x2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody <3. Napisano 6 Sierpnia 2022 #554279 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2022 Co do wypowiedzi Szczerego odnośnie mapek pod linkiem jestem za. Mapki są prościutkie do zapamiętania, znane pewno z deathmatchy na innych sieciach. Są to mapki wielkości mapy gg_33lab/ gg_33_circa, więc fajnie by było je zobaczyć na gxp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 6 Sierpnia 2022 #554281 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2022 5 godzin temu, Szczery napisał: przeglądnę mapy grane i niechciane Myślę, że w tym przypadku najlepszą opcją było by przejrzenie archiwum HLTV, z powiedzmy ostatnich 2 tygodni, ogarnąć z tego konkretną statystykę (bo demka są przechowywane do 30 dni wstecz) 5 godzin temu, Szczery napisał: To w zasadzie może zrobić sam @GandalfBialy Niekoniecznie, bo moje uprawnienia na GXP kończą się na edycji users.ini i ewentualnie korekcie bazy SQL z poziomami graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Finrod Napisano 17 Grudnia 2022 #555017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2022 No i coś się ruszyło w temacie map, czy dalej będzie grane to samo co przez ostatnie kilka lat? My na serwerze już naprawdę rzygamy tymi obecnymi mapami, bo po kolejnych resetach one się już w ogóle nie zmieniają. Zimowych map/akcentów też nie ma już trzeci rok. Z waszych postów wynika, że doświadczonemu modderowi zajęłoby to wszystko z max godzinę, chociaż w ogóle nie rozumiem dlaczego kiedyś mieliście te gotowe mapy z respami, nawet sporo zimowych wersji, a teraz jest jakiś problem z wrzuceniem czegokolwiek, nie wspominając już o jakiejś liście wszystkich dostępnych map na serwerze, czy o systemie nominacji (który już kiedyś był i działał), żeby nie grać w kółko tego samego. [EDIT 01.2023 ] W końcu coś się ruszyło! Pewnie jeszcze z kilka tygodni testowania oraz poprawek, no i serwer zacznie powoli nabierać lepszego kształtu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi