kk- Napisano 6 Grudnia 2014 #408737 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Tw??j nick:`kk-Nick admina: ------Mapa: dd2Opis sytuacji: Link do dowod??w (opcjonalnie): http://speedy.sh/e3WjY/pocha.rar Prosze tutaj jest link do demka z ostatniej mojej gry na only dd2. Naprawde mam tego wiecej z wczesniejszych gier, mysle ze jestem wstanie dowiesc swojej niewinnosci.IP/SteamID: STEAM_0:0:38634021 Chcialbym sie dowiedziec na jakiej podstawie dostalem bana za "czitowanie" prosze o konkretne dowody bo poprostu nie wierze w to co widze kolejny serwer schodzi na psy za przeproszeniem. Nie uwazam zeby to byla prawda zebym byl odpalony poprostu ja mam taki styl gry... Czemu podczas gry wczoraj albo przedwczoraj nie zostaly mi zrobione ssy zeby podtwierdzic to ze jestem "odpalony" Chcia??bym sie odwo??a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 6 Grudnia 2014 #408743 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Na podstawie tego tematu : http://pochylnia.pl/topic/96052-steam-cziter-kk/#entry408356 Jeszcze bardziej szczeg????owo, na podstawie tego demka z tego tematu, czasy s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dmitri Napisano 7 Grudnia 2014 #408776 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 <p class='bbc_center'><strong class='bbc'>Automatyczna wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osejszon Napisano 7 Grudnia 2014 Użytkownik #408875 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Drogi graczu, swoje zg??oszenie mo??esz ??ledzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk- Napisano 7 Grudnia 2014 Autor #408878 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Jezu czy moze sie wypowiedziec ktos normalny kto gral ze mna i widzial jak gram ? Rudy no taka sytuacja byla ze wyczekalem czysty fart co zrobic sam wczoraj ogladalem to demko i sam sie dziwilem z 2 akcjami ale no coz. Co ja tu moge powiedziec wiecej chyba tylko tyle zeby sie wypowiedzieli ludzie z ktorymi gralem nie raz na tym serwerze. Tak sledze to i jak narazie widze panowie pisza ze czysto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 7 Grudnia 2014 #408909 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Ja z Tob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 7 Grudnia 2014 #408911 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 @up dzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk- Napisano 7 Grudnia 2014 Autor #408920 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Ale?? panie Santano dlaczego nie zrobiles mi ss'ow skoro widziales cos podejrzanego ? nie prosciej by bylo ? juz raz wrzucalem tutaj i bylo czysto dziwi mnie to ze sie sugerujecie tylko demkiem zamiast zrobic najpierw ssy i by wszystko wyszlo. Taka wasza logika co zrobic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparta Napisano 7 Grudnia 2014 #408923 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 W nat??oku wszystkich chat??w z anty ss i prostot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość B@CH@ Napisano 8 Grudnia 2014 #408980 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 id?? si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 8 Grudnia 2014 #409045 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 12 Grudnia 2014 #409417 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Jako, ??e nadal na AC nie wydano werdyktu, a tutaj nikt nie ma zamiaru ogl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Menel Napisano 16 Grudnia 2014 Użytkownik #410182 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi