DajMiCiastka Napisano 12 Maja 2016 #466005 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 Mo??e temat lekko ironiczny, ale powoli zaczyna mnie to irytowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Risk Napisano 12 Maja 2016 #466013 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 Bez sensu bonus. . Jestem za lub poprostu zmniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTI Napisano 12 Maja 2016 #466020 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 Wbij kolego autolame i wtedy powiedz cos na temat tego co napisa??e?? wy??ej. Jak dla mnie jest dobrze i ??adnych zmian nie potrzeba tyle w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonitek Napisano 12 Maja 2016 #466022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 Albo po prostu kara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BloodyAlien Napisano 12 Maja 2016 #466024 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 Risk i nonitek nie widze sensu waszego wypowiedzenia sie nie gracie na tym serwerze a dodajcie swoje 3 gr do tego jak chca grac na noze to gramy a widzi ze kazdy gra na noze jak jest malo graczy a zawsze sie znajdzie jedna czarna owca co bedzie bic z bron i wali chyba lepiej dostac +11 z noza niz +3 z broni tym bardziej jak ktos ma scouta to ma male szanse pogracie na tym serwerze scoutem to zobaczycie ze nie jest tak latwo zabic jak ktos ma ak m4 a ty scouta powinies dostac ostrzenie za wypowiadanie sie na sewerze na ktorym na pewno ani razu nie byles patrzac po gt to byles w kwietniu prawie miech temu a pewnie jest tu jakis regulamin ze gracz moze sie wypowiadac tak jak w podaniu o admina z min 2 h w ciagu 2 tyg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DajMiCiastka Napisano 13 Maja 2016 Autor #466068 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 Ale to mo??e lepiej zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonitek Napisano 13 Maja 2016 #466085 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 powinies dostac ostrzenie za wypowiadanie sie na sewerze na ktorym na pewno ani razu nie byles Aktualnie mam 11 poziom to znaczy ??e kiedy?? jednak by??em. A w przeci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiOozo Napisano 13 Maja 2016 #466100 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 Dobrze robisz zak??adaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shankar Napisano 13 Maja 2016 #466104 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 Je??eli ludzie chc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Risk Napisano 13 Maja 2016 #466113 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 I dlatego admin ma kickowac tego gracza co nie gra na no??e tak ? Chyba to jest troch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 14 Maja 2016 #466168 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 2016 Jesli admin zrobi vote i wiekszosc zadecyduje ze chca grac na kosy to Ja nie widze w tym problemu. Wole upilnowac jednego,dwoch graczy zeby grali kosa niz tych 5-6 zeby nie obrazali. Wyprzedzajac wasze madre stwierdzenia ze typ serwera jest inny itd. itp... Gracze maja czuc przyjemnosc z rozgrywki. Jesli od czasu do czasu chca popykac z kosa i jest to znaczna wiekszosc to nie ma problemu umozliwie im to. Cytujac kogos z tego tematu "Przecie?? admin to osoba dla graczy a nie na odwr??t." Zgadzam sie z tym dlatego nie widze w tym problemu bo admin jest dla graczy :) Ps. Risk podejrzewam ze pierdolisz kocopaly :) Podejrzewam ze z gxp masz tyle wspolnego co Ja podczas zgloszonej nieobecnosci czyli minimum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luczko Napisano 14 Maja 2016 #466173 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 2016 Ta ca??a sytuacja z no??ami jest kontrowersyjna. Z jednej strony gracz nie ma obowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 17 Maja 2016 #466461 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Expa za zabicie no??em nie b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi