Walka1 Napisano 19 Grudnia 2016 #480525 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 Mam na tym forum rejestracje 9 listo 2016r. Pierwszy raz jak zagrałem na wszej sieci to było już dawno miałem wtedy nazwę "Zolty". Zagrałem 1 raz na waszym go modzie bo zawsze byłem napalony na go mody wtedy mi sie spodobał ten serwer i zarejestrowałem się na forum bo 1 bany leciały później odszedłem od sieci pochylnia. Jak już wróciłem to chciałem dalej grać na koncie "Zolty" ale sie okazało, że mi ktoś zabrał konto więc dlatego zaczeła się moja era "Walka Z Wiatrakiem" i coś do @VisTeR. kiedyś jak grałem to był lepszy serwer lepsi gracze ^^. I koniec mojego pisania Zapraszam na GOMOD ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiOozo Napisano 19 Grudnia 2016 #480531 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 Dużo chaosu w tym przywitaniu ale witam i zapraszam do częstego odwiedzania forum oraz ciągłego postowania ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 19 Grudnia 2016 #480549 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 Zgadzam się z @MafiOozo . Tak na marginesie.. Nie miej pretensji do @VisTeR.. Najlepiej zorientuj się najpierw w temacie a później wypowiadaj (ten Twój komentarz był zbędny ale cóż poradzić). Wracając.... Również witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luczko Napisano 19 Grudnia 2016 #480550 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 Walka1 po pierwszym harnasiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tojalolek Napisano 20 Grudnia 2016 #480553 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Zolty nie wymagaj poziomu na serwie jak sam botem jesteś ;p SIEMANKO młody. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DoMAR Napisano 4 Stycznia 2017 #481615 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Witamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DoMAR Napisano 4 Stycznia 2017 #481616 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi