OlCia Napisano 15 Lutego 2017 #486946 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Witam misie Wypada się jednak przywitać. Jestem Ola mam 21 lat, przybywam głównie z multi-head Mieszkam na Śląsku ok Żor. Interesuje się sportem, kocham siatkówkę-lecz nie pozwala mi na dalsze trenini zdrowie, oraz siłownia, muzyka, kocham tatuaże, lubię szkicować z nudów, kocham zwierzęta, oczywiście chętnie gram w cs'a, czasami również pogram na play'u w Fifę, bądź auta. Jestem osobą szczerą do bólu, raczej bezkonflikową, chyba, że ktoś zajdzie mi za skórę. Szacunek za szacunek. Jeśli chodzi o doświadczenia sieciowe to właściciel, moderator, opiekun serwera, wielokrotnie admin . Pragnę się uczyć, strasznie kręci mnie robienie for. Jeśli ktoś twierdzi, że nic nie potrafię jest w błędzie. I pamiętajcie nie ocenia się książki po okładce. Pozdrawiam wszystkie mordki, które znam, oraz te które poznam :* Jeśli macie ochotę dowiedzieć się czegoś więcej zapraszam, steam, pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramNaFarcie Napisano 15 Lutego 2017 #486947 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 No witaj! ^^ ^^ ???? Życzę ci dużo killi. Jak i rozwoju na forum???????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zjarany Zgr3deK Napisano 15 Lutego 2017 #486949 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Witaj na forum i życzę powodzenia w grze na naszych serwerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiOozo Napisano 15 Lutego 2017 #486952 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Witam serdecznie! ;) Zdjęcie na avatarze jest prawdziwe? Zachęcam do pochwalenia się swoimi szkicami, ja chętnie bym popatrzył co tam potrafisz Dodatkowo zachęcam do udzielania się w życiu forum, może jakaś funkcja za niedługo. Spróbuj też sił w nowej odsłonie konkursu LOTTO, napewno trafisz 5! PJONA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`FreE_FraG';# Napisano 15 Lutego 2017 #486954 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 No cześć. Zapraszam na GunXP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlCia Napisano 15 Lutego 2017 Autor #486958 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 1 godzinę temu, MafiOozo napisał: Witam serdecznie! ;) Zdjęcie na avatarze jest prawdziwe? Zachęcam do pochwalenia się swoimi szkicami, ja chętnie bym popatrzył co tam potrafisz Dodatkowo zachęcam do udzielania się w życiu forum, może jakaś funkcja za niedługo. Spróbuj też sił w nowej odsłonie konkursu LOTTO, napewno trafisz 5! PJONA! Tak to moje zdjęcie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanya Napisano 15 Lutego 2017 #486966 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 LOL Czuje się jak bym czytał swój własny opis ... z wyjątkiem że byłem i jestem zbyt leniwy do nauki i dynda mi coś między nogami Witaj, zapraszam do gry na wszystkich serwerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 15 Lutego 2017 #486969 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 No hejka. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 15 Lutego 2017 #486972 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 @HaX* i czego przeglądasz temat? Ma więcej niż 14 lat, więc daj sobie spokój. No cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 15 Lutego 2017 #486974 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 7 godzin temu, OlCia napisał: Interesuje się sportem, siłownia, muzyka Dosłownie wszystkie sporty lubisz? Chodzisz na siłownię? Jakiej muzyki słuchasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dmitri Napisano 15 Lutego 2017 #486976 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Hej maleńka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KopaRa. Napisano 15 Lutego 2017 #486979 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Cześć, cześć. Życzę powodzenie w grze :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JokerSBM Napisano 15 Lutego 2017 #486982 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Cześć Olu ;) Pozdrawiam i miłej zabawy na serwerach pochylni życzę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlCia Napisano 15 Lutego 2017 Autor #486986 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Godzinę temu, Invisible napisał: Dosłownie wszystkie sporty lubisz? Chodzisz na siłownię? Jakiej muzyki słuchasz? tak początki głównie słucham wszystkiego co wpadnie mi w uszko, ale to również zależy od mojego humoru hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 15 Lutego 2017 #486988 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 3 minuty temu, OlCia napisał: tak początki Mógłbym Ci pomóc przy sztandze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 15 Lutego 2017 #487038 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Witam uprzejmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buchal Napisano 20 Lutego 2017 #487868 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Witaj, no ja mieszkam niedaleko, mam 10 km do centrum Rybnika. Wbij czasem na procoda ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi