Tanya Napisano 25 Lutego 2017 #488604 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Nie wiem czy to błąd czy tak ma być ale gdy wchodzę na forum z telefonu to nie wyskakuje mi lista serwerów ip link do track hltv itd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klaudo4 Napisano 25 Lutego 2017 #488615 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 2 godziny temu, Vista napisał: Nie wiem czy to błąd czy tak ma być ale gdy wchodzę na forum z telefonu to nie wyskakuje mi lista serwerów ip link do track hltv itd . Ja mam tak samo. Ale to tak ma być prawdopodobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 25 Lutego 2017 #488617 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 4 minuty temu, klaudo4 napisał: Ja mam tak samo. Ale to tak ma być prawdopodobnie. Mój telefon akurat by tabeli nie przetrawił całej więc dla mnie lepiej ze jej nie ma. Dzięki temu mam dostęp na telefonie jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dapik Napisano 26 Lutego 2017 #488800 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Ten biały styl jest beznadziejny.. Zróbcie by można było wybrać sobie czarny ten co był i ten biały Bo na tym białym to aż się nie chce siedzieć tak łupie w oczy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 26 Lutego 2017 #488810 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Moim zdaniem prace techniczne nad forum powinny odbywać się na pod-forum, np. na adresie pochylnia.pl/forum - wystarczy zrobić dodatkowy folder i tam wrzucić kopię forum. Myślę, że to lepsze rozwiązanie niż ludzie mają patrzeć na spierdolone forum jak to jest w tej chwili i przed wprowadzeniem czegokolwiek warto też robić kopie z przed dokonanych zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BloodyAlien Napisano 26 Lutego 2017 #488869 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 proszę o poprawnie tego bo aż w oczy razi z białego na czarny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EyWidzeCie Napisano 27 Lutego 2017 #488980 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Dnia 26.02.2017 o 14:52, Dap napisał: Ten biały styl jest beznadziejny.. Zróbcie by można było wybrać sobie czarny ten co był i ten biały Bo na tym białym to aż się nie chce siedzieć tak łupie w oczy :/ Gotowe. 20 godzin temu, BloodyAlien napisał: proszę o poprawnie tego bo aż w oczy razi z białego na czarny gotowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 28 Lutego 2017 #489045 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Popsute są też wszystkie działy, które mają subfora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EyWidzeCie Napisano 3 Marca 2017 #489465 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 Dnia 28.02.2017 o 11:01, Invisible napisał: Popsute są też wszystkie działy, które mają subfora. Naprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 4 Marca 2017 #489528 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Od czasu do czasu zaglądam na forum przez telefon, nie wiem czy to kwestia przestarzałej przeglądarki (android 2.3.5) czy wersji mobilnej forum czy czegoś innego, ale nie jestem w stanie się zalogować na swoje konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EyWidzeCie Napisano 4 Marca 2017 #489544 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Coś musi być u Ciebie nie tak bo mi wszystko działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 4 Marca 2017 #489562 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 3 godziny temu, Procentowy napisał: Coś musi być u Ciebie nie tak bo mi wszystko działa. To nie jest coś u niego. Myślę, że to jest dalej problem związany z tą niedziałającą rozdzielczością. Jak na fonie mam ustawione w przeglądarce "wersja na komputer", nie nie potrafię kliknąć zaloguj się. Jednak jak zmienię na wersję mobilną, to już mogę się zalogować. Jednak, po zalogowaniu, w dalszym ciągu na "wersji na komputer" nie działają mi te rzeczy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EyWidzeCie Napisano 4 Marca 2017 #489564 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 19 minut temu, Aragorn napisał: To nie jest coś u niego. Myślę, że to jest dalej problem związany z tą niedziałającą rozdzielczością. Jak na fonie mam ustawione w przeglądarce "wersja na komputer", nie nie potrafię kliknąć zaloguj się. Jednak jak zmienię na wersję mobilną, to już mogę się zalogować. Jednak, po zalogowaniu, w dalszym ciągu na "wersji na komputer" nie działają mi te rzeczy ;) Tego nie potrafię naprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 5 Marca 2017 #489614 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Swoją drogą, zauważyłem też przed chwilą jedną rzecz. W trakcie pisania posta z cytatem czyjejś wypowiedzi po wciśnięciu kombinacji klawiszy [alt-gr]+[a], żeby wpisać literę "ą", zaznaczany jest cały tekst w polu edycji. Utrudnia to trochę sformułowanie tekstu, w szczególności gdy ktoś dba o posiadanie polskich znaków w wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 5 Marca 2017 #489624 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Godzinę temu, Zeratul napisał: Swoją drogą, zauważyłem też przed chwilą jedną rzecz. W trakcie pisania posta z cytatem czyjejś wypowiedzi po wciśnięciu kombinacji klawiszy [alt-gr]+[a], żeby wpisać literę "ą", zaznaczany jest cały tekst w polu edycji. Utrudnia to trochę sformułowanie tekstu, w szczególności gdy ktoś dba o posiadanie polskich znaków w wypowiedzi. Tu masz odpowiedź na to -> http://pochylnia.pl/topic/105513-propozycje-i-problemy-dotyczące-forum/?do=findComment&comment=488520 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 5 Marca 2017 #489784 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Kiedyś było fajnie mogłem być zalogowany i na komputerze i na telefonie a teraz to co przechodzę ze sprzętu mobilnego na stacjonarny to musze się logować. Od paru dni tak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SMiley397 Napisano 25 Kwietnia 2017 #493498 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Dostałem bana bez powodu za czitowanie a nie czitowałem . Niektórzy admini czasami nie są pewni a banują . Ani ss , ani demka masakra . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 25 Kwietnia 2017 #493524 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Masz rację. Jest to bardzo dziwne, że nie pozwolili Ci dalej z aimem grać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PremiuMGracz:D Napisano 26 Kwietnia 2017 #493619 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Niektórzy twierdzą,że grają czysto a prawda jest inna ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 26 Kwietnia 2017 #493630 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Boli mnie zachowanie niektorych uzytkownikow na sb. Udawanie wazniaka , odzywki na poziomie gimnazjum albo i podstawowki oraz ogolnie takie szczeniackie zachowanie troche podchodzace pod cwaniakowie i zgrywanie kozaka w necie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 27 Kwietnia 2017 #493697 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Kiedy odświeżymy stronę lecą nam wyświetlenia profilu ( będąc na profilu oczywiście ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanya Napisano 28 Kwietnia 2017 #493729 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 Może się mylę ale niema obecnie konkursów na Aim/Hs i Cod 601 a jest na mw3 mimo to w tabeli jest inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanya Napisano 29 Kwietnia 2017 #493785 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2017 I jeszcze coś takiego teraz wcale tabeli niema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
^_!{B!zNeSmEn}! Napisano 29 Kwietnia 2017 #493857 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2017 ale spam iks de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanya Napisano 29 Kwietnia 2017 #493859 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2017 Kolejny błąd. Gdy klikam na dole range np moderatora czy admina wyskakuje mi owy komunikat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi