Mindfuck Napisano 3 Czerwca 2017 #495650 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2017 Brak możliwości cofnięcia czasu chociażby o te 4-5 lat. Musicie wynaleźć jakiś wehikuł czasu... Odkąd zacząłem grać w CS'a od 2006 roku do dziś, uważam, że Pochylnia BYŁA siecią, na której poznałem najwięcej fajnych osób a z niektórymi z nich mam przyjemność do dziś utrzymywać kontakt. Tyle było akcji różnego rodzaju....hah Z tego co widzę mało tutaj starych wyjadaczy pozostało. @Pingiel10 @kab Chyba kumaci... http://allplay.pl/pl/team/ochylniapl,20880/ Pozdrawiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 3 Czerwca 2017 #495651 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2017 Godzinę temu, Mindfuck napisał: Brak możliwości cofnięcia czasu chociażby o te 4-5 lat. Musicie wynaleźć jakiś wehikuł czasu... Odkąd zacząłem grać w CS'a od 2006 roku do dziś, uważam, że Pochylnia BYŁA siecią, na której poznałem najwięcej fajnych osób a z niektórymi z nich mam przyjemność do dziś utrzymywać kontakt. Tyle było akcji różnego rodzaju....hah Z tego co widzę mało tutaj starych wyjadaczy pozostało. @Pingiel10 @kab Chyba kumaci... http://allplay.pl/pl/team/ochylniapl,20880/ Pozdrawiam ;) Myślę, że jest to po części skutkiem tego że wszyscy kupują CS:GO i to właśnie w niego grają, albo w Lola Co do tematu to : nie da sie dać reputki w stylu Official Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 3 Czerwca 2017 #495664 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2017 @Mindfuck z RTK mialem kontakt jeszcze rok temu np. Jednak tak fajnie by bylo cofnac sie do tamtych lat i czesto o tym wspominam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 3 Czerwca 2017 #495689 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2017 @Mindfuck, @Pingiel10 byłoby zajebiście. Niestety jak każdy wie, era CS 1.6 upada. Ratunkiem byłyby serwery CS GO z mieszanką cs 1.6, lecz raczej to nie wypali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 4 Czerwca 2017 #495700 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 15 godzin temu, Stalco napisał: @Mindfuck, @Pingiel10 byłoby zajebiście. Niestety jak każdy wie, era CS 1.6 upada. Ratunkiem byłyby serwery CS GO z mieszanką cs 1.6, lecz raczej to nie wypali. Jak to się mówi "Kto nie ryzykuje ten nie pije szampana" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 10 Czerwca 2017 #496070 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 Boli mnie brak działu do piłki ręcznej. Piłka nożna, siatkówka, koszykówka i piłka ręczna są sportami najczęściej uprawianych w Polsce. Interesuje się piłką ręczną, więc cieszyłbym się gdyby go dodano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bambus Napisano 17 Czerwca 2017 #496598 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 egzystencja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 17 Czerwca 2017 #496600 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 Boli mnie to: Czarna czcionka na ciemnym tle. Taki sam problem występuje przy dodawaniu grafiki z url. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shock_Therapy Napisano 18 Czerwca 2017 #496684 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 Czyt.@Zeratul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karko85 Napisano 23 Czerwca 2017 #497071 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 Boli mnie ten obrazek w nagłówku, jak na tak rozwiniete forum, obrazek ze stylu bodajże skillgame to troszkę żenada co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 30 Czerwca 2017 #497548 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 @Aragorn "Powstał już tutaj DR i długo nie wytrzymał. Aktualnie trzeba się zająć serwerami, które mamy, a nie tworzyć nowe, które postoją 3 miesiące. " - Że tak sie brzydko wyraże: To róbcie coś, żeby je rozruszać i żeby było na nich masa osób. Np. CS:GO DD2 stoi już pare miesięcy bez zmian, wyjątkiem są dodane skiny, których i tak nie możemy zobaczyć wpisując /cena . Najpierw poprawcie wszystkie błędy które są już pozamykane w działach serwerów bo obiecano poprawe a zapomnieli poprawić a potem pododawajcie to czego nie ma na innych serwerach. Jakoś na multi chlebie (nie reklama) na serwerach są ludzie... A u nas pusto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 30 Czerwca 2017 #497551 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 @Rey ♔ na multi ,,chlebie" są ludzie bo są regularne reklamy. 15 minut temu, Rey ♔ napisał: Najpierw poprawcie wszystkie błędy które są już pozamykane w działach serwerów bo obiecano poprawe a zapomnieli poprawić a potem pododawajcie to czego nie ma na innych serwerach. Powiem ci że opiekunowie pewnie po nocach szukają tego małego błędu ,a jak znajdą to muszą go jakoś naprawić ,a nie jest to takie łatwe jak się wydaję. Za 50 zl na cssetti masz dobrą reklamę na 14 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanya Napisano 30 Czerwca 2017 #497558 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 Jeden obrazek do Avka, nic nie zmieniane tylko wrzuciłem ... Efekt widać, na steam wrzucony ten sam i jakoś widok jak z HD, ten sam wrzucony tutaj wygląda jak screen z filmu jakości 320 ... żenua wystarczająco wkurzający jest ten okrągły panel przez który avki z podpisami mogłem od razu wyrzucić do kosza a teraz jeszcze automatyczna zmiana jakości ... wcześniej nie miałem takich problemów. https://zapodaj.net/ed81a2b8453a9.bmp.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shock_Therapy Napisano 1 Lipca 2017 #497584 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 @Tanya Ciesz się, ja nawet w profil wejść nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 1 Lipca 2017 #497611 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 @Shock_Therapy najwidoczniej nie zasługujesz na to aby Cię oglądać Tak poważnie to 2 osoba tak ma (Aragorn) i być może jest więcej takich przypadków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shock_Therapy Napisano 1 Lipca 2017 #497612 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 @Stalco zartownis ;) Pingiel10 tez i może ktoś jeszcze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BarabaszeK Napisano 2 Lipca 2017 #497630 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 A Mnie denerwuje że bardzo ciężko jest wykryć coś na klasie wsparcie ogniowe na serwerze procod 80001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 2 Lipca 2017 #497657 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 10 godzin temu, BarabaszeK napisał: A Mnie denerwuje że bardzo ciężko jest wykryć coś na klasie wsparcie ogniowe na serwerze procod 80001 Hehehe xD bo ma radar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 18 Lipca 2017 #498381 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 Nie sądzicie że w tej strefie jest za szaro ? http://www22.zippyshare.com/v/9auWJdtT/file.html To jest widoczne jak nie jesteśmy zalogowani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrAdzIk1 Napisano 20 Sierpnia 2017 #499611 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2017 kupiłęm premke i mi nie działa kod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K%&ash%& $$$ Napisano 20 Sierpnia 2017 #499612 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2017 4 minuty temu, PrAdzIk1 napisał: kupiłęm premke i mi nie działa kod Napisz do @Aragorn lub @aquax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 20 Sierpnia 2017 #499621 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2017 3 godziny temu, PrAdzIk1 napisał: kupiłęm premke i mi nie działa kod Wpisz kod ponownie. Jak dalej nie będzie działać napisz mi na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
=_FANNY_= Napisano 21 Sierpnia 2017 #499635 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2017 boli mnie ze nie dziala /sklepsms na procod i nie moge uzywac premek ----,---- (mam dwie premium) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.PoLaQ. Napisano 24 Sierpnia 2017 #499852 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 H@ wg nie ma na forum.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DG123 Napisano 25 Sierpnia 2017 #499863 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2017 wbicie expa na gun xp według mnie 14 tyś do 18 tyś to trochę dużo Ale idzie wbić ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi