Black Wolf Napisano 24 Lutego 2017 #488515 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 Wiek: W tym roku 20. Kontakt: Forum, Administracja na FB, wybrani mają numer telefonu, Steam. Staż w CS'a: Można powiedzieć 8-9 lat. Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Hmm.. Ciężko mi to tak naprawdę ocenić. Aragorn oceni po sprawdzeniu mnie pod kątem sprawdzania demek, screenów i wyłapywania cheatów. Czy kiedyś obsługiwałeś AMXBANS?: Nie, lecz z tym problemu nie będę miał, ponieważ @Sandrox mi w tym pomoże. Ile masz wolnego czasu?: Dość sporo. Przez kilka dni mnie nie było ale już wróciłem. Używałeś jakichś haxów? (Jeżeli tak, to jakich - konkretne nazwy cheatów): Nie, nie używałem lecz oglądałem nie raz na YT. Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Lubię pomagać i chciałbym spróbować swoich sił w gronie UBT. Dodatkowo myślę, że Opiekun Serwera powinien mieć możliwość banowania, odbanowywania graczy przez AMXBANS (przykładowo skargi w dziale serwera). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EyWidzeCie Napisano 24 Lutego 2017 #488518 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 Oczywiście jestem na TAK +aktywny +miły +doświadczenie +jesteś już trochę z nami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramNaFarcie Napisano 24 Lutego 2017 #488532 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 Tak!!! Ten człowiek wszystko potrafi Dajcie mu szansę Ogarnięty Miły Pomocny Roboty (wsam raz na to stanowisko ) No i tyle nada się 100,% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PremiuMGracz:D Napisano 24 Lutego 2017 #488535 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 Oczywiście na TAK +Aktwny +Wiek +/- Doświadczenie (Lecz bez problemowo i dość szybko to ogarnie ;) ) +Przyda się jeszcze jedna ogarnięta osoba w UBT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
I3andzior>? Napisano 24 Lutego 2017 #488539 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 Oczywiście że na tak co tu więcej Mówić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeBrOn #6 Napisano 24 Lutego 2017 #488540 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 Ja również jestem na TAK: +Ogarnięty +Przyda się kolejny UBT (chociaż ja uważam aby każdy OS miał możliwość banowania/odbanowywania w AMXBANS) +Aktywny w życiu sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MesseM Napisano 24 Lutego 2017 #488541 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 Jestem na tak. -Wiek -Aktywny -Ogarnięty -Staż -Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 24 Lutego 2017 #488543 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 TAK + wiek + fajny botek + duzo działa na rzecz forum i serwerów + opiekun 2 serwerów + steam + staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 24 Lutego 2017 #488547 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 2x opiekun + multi admin to nie za dużo? Jak dasz radę, to wszystko ogarnąć, to czemu by nie? Miły, pomocny, ogarnięty, doświadczony. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buchal Napisano 24 Lutego 2017 #488567 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 Jak zawsze, na TAK +wiek +steam +Opiekun 2 serwerów i multi admin +bot jakich mało +steam +staż ++++forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanya Napisano 25 Lutego 2017 #488603 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 10 godzin temu, I3andzior>? napisał: Oczywiście że na tak co tu więcej Mówić 10 godzin temu, Dydziorek napisał: Jestem na tak powody wyżej. Jak to mam w naturze muszę się do czegoś doczepić ... tutaj wyrazie jest napisane "Cytuje" Cytuj §4. Wypowiedzi powinny składać się z co najmniej dwóch SENSOWNYCH argumentów. a także: Cytuj §6. Za nieprzestrzeganie regulaminu użytkownik otrzyma ostrzeżenie o odpowiedniej wartości. No więc koledzy radzę wzbogacić swoje wypowiedzi dla wasze własnego dobra :). A co do podania Shin-Chana Wszystko jest w sumie OK, Staż wiek i co najważniejsze chęci. Jednak czy jak kolega wyżej już zauważył będziesz wstanie zająć się tymi wszystkimi rangami ?? Myślę że tak jak w przypadku flag powinien dostać okres próbny by sprawdzić jak sobie z tym wszystkim poradzi. W dodatku mam wrażenie że musiałbyś zrezygnować z Multi admina ... w przypadku odwołań od twoich banów w których kluczowe będzie demko, jako członek ubt mógłbyś być dla oskarżonego osobą niewiarygodną. A to by prowadziło do tego że w takich sytuacjach ciągle były by potrzebne osoby trzecie do uwierzytelnienia. A tak na boku czy tą odpowiedzią na steam nie chciałeś mnie czasem wyrolować . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klaudo4 Napisano 25 Lutego 2017 #488616 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Wszystko posiada do tego stanowiska. Jestem w 100% na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anchi Napisano 25 Lutego 2017 #488625 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Jestem na TAK + Wiek + Doświadczenie + Staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablitto Napisano 25 Lutego 2017 #488626 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Jak dla mnie to już wiele zostało powiedziane wyżej. Opiekun serwera, admin na kilku serwerach, staż w tej gierce jak i na forum - uważam, że odpowiedni kandydat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 25 Lutego 2017 #488705 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Mamy jednego członka w grubie UBT dlatego masz mój pozytyw jeśli poradzisz sobie z oceną demek. - ogarniasz swoje obecne funkcje - staż na sieci - aktywność na sieci - doświadczenie - zachowanie - wiek /jest nas 2 / MafiOozo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiOozo Napisano 27 Lutego 2017 #488926 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Obsługa AMXBans to sprawa banalna więc z tym problemu nie będzie. Problem widzę w tym, że nie używałeś nigdy żadnego haxa, tym samym ciężko będzie Ci rozpoznać przykładowo LEISa albo gracza z dobrze kryjącym się wh. Jesteś zasłużoną osobą na pochylni więc masz moje tak lecz i tak o wszystkim zdecyduje ocena demek i ss tak więc to przesądzi czy dołączysz do naszego skromnego grona ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 27 Lutego 2017 Autor #488946 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Nie ma nic napisane o tym czy można pisać pod swoim podaniem więc napiszę. @Vista "W dodatku mam wrażenie że musiałbyś zrezygnować z Multi admina ... w przypadku odwołań od twoich banów w których kluczowe będzie demko, jako członek ubt mógłbyś być dla oskarżonego osobą niewiarygodną. A to by prowadziło do tego że w takich sytuacjach ciągle były by potrzebne osoby trzecie do uwierzytelnienia" W czym niby koliduje M@ a UBT? Moderatorzy również mają admina na wszystkich serwerach i co to ma do rzeczy? Wg mnie nic. @JULA Dam radę. A czy zostanę UBT to stwierdzi Aragorn po mojej ocenie demek/ss'ów. @MafiOozo Wiem jak wygląda leis. Wcześniej (przed złożeniem poprzedniego podania) rzadko oglądałem filmiki lecz teraz oglądam częściej. Na YT masz działanie tego g**na więc rozpoznam kto tego używa no i do tego uczę się nazw wszystkich cheatów (a jest ich jednak sporo) Dziękuję wszystkim za oddane głosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dmitri Napisano 27 Lutego 2017 #488953 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 (edytowane) 47 minut temu, Shintaro napisał: Wiem jak wygląda leis. Wcześniej (przed złożeniem poprzedniego podania) rzadko oglądałem filmiki lecz teraz oglądam częściej. Na YT masz działanie tego g**na więc rozpoznam kto tego używa no i do tego uczę się nazw wszystkich cheatów (a jest ich jednak sporo) Dziękuję wszystkim za oddane głosy Zamiast oglądać filmiki ściągnij sobie te gówno i lataj odpalony po serwerach (tylko nie naszych :> ). Nie wiem po co się uczysz nazw cheatów, wystarczy że będziesz znał kilka podstawowych i najbardziej znanych, ważniejsze od tego jest ich znajomość od środka, charakterystyka odpalonego gracza, jego reakcje na dane sytuacje, sposób myślenia itp. Edytowane 27 Lutego 2017 przez HaX* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 2 Marca 2017 #489279 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Jestem na Tak Wiem że Stolec da rade GL aktywny,ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janko Napisano 2 Marca 2017 #489329 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Jestem na tak + stem +staż +czesto na servie (toc to opiekun ) +da RADĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 5 Marca 2017 #489749 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Zestaw na pw. Masz 3 dni na rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 10 Marca 2017 #490305 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi