Rey Napisano 3 Marca 2017 #489427 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 Nick: Rey Wiek: 19 Kontakt: steam, forum Znajomość AMXX (0-8): Ze strony admina wszystko opanowane, lecz te komendy mi sie troche mylą Dlaczego chcesz pełnić tę funkcję?: Często widze na SB że trzeba adminów na serwery i są za mało aktywni Staż na forum: rok i 2 miesiące (wiem troszki mało) Jak dlugo posiadasz Admina na serwerze?: Na ProCodzie niedługo będzie rok, a na CS:GO Only dd2 od 18 października 2016 Posiadasz mikrofon [TAK/NIE]: NIE Coś o sobie: Bartek, 19 lat, admin na ProCodzie oraz CS:GO Only dd2, byłem adminem JB. Więcej tutaj Link do reklam : Zgoda opiekunów : http://www49.zippyshare.com/v/PkCtHlY7/file.html , http://www49.zippyshare.com/v/1HYs6N0J/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DoMAR Napisano 3 Marca 2017 #489448 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 Napisałeś podanie zanim twoje reklamy zostały przyjęte..... Podanie od razu powinno trafić do kosza.... ponieważ twoje 10 reklam nie zostało "zaakceptowane" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeBrOn #6 Napisano 3 Marca 2017 #489469 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 Mimo tego co napisał domar to jestem na TAK: +Aktywny +Ogarnięty +Z tego co widzę to gra na wielu serwerach i nie zaniedbywuje forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 3 Marca 2017 #489473 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 Zgodę ode mnie otrzymał i mimo, że to bot jestem na tak + Aktywny + Gra na różnych serwerach + Przestanie mnie tak męczyć @DoMAR widać, że lubisz wszystko wytykać ;P A chcę aby został przyjęty bo już nie będzie mnie tak męczył z tego względu , że będzie miał inne zajęcia (oczywiście to jest żart). Myślę, że jeśli gra na różnych serwerach to nie zaszkodzi dać mu M@ ponieważ zna swoją funkcję i wie co robi. No to tyle ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EyWidzeCie Napisano 3 Marca 2017 #489486 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 Dam ci Tak -aktywny -chyba ogarnięty -zależy Ci -miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buchal Napisano 4 Marca 2017 #489510 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Oczywiście,że jestem na tak Geyuchu +aktywny +/- czasami banuje za zwykłe przekleństwo, ale to świadczy o twojej kulturze +GT +Gra na różnych serwerach (chyba na wszystkich) +Zgody +Bardzo mu na tym zależy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 4 Marca 2017 Autor #489515 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 39 minut temu, Buchal napisał: +/- czasami banuje za zwykłe przekleństwo, ale to świadczy o twojej kulturze :) Jak połowa serwera (za przeproszeniem) "wykurwia" to trzeba ich troche uspokoić. Bo na say same "kur*@" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiOozo Napisano 4 Marca 2017 #489523 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 DoMAR nie popadajmy w takie paranoje ;) Reklamy to sprawa drugorzędna w tej sytuacji, tutaj mamy dobrego kandydata i warto go przyjąć. Jest na forum często, pisze, odpowiada, pojawia się na serwerach. Warto aby dostał tę funkcje i był w patrolu interwencyjnym serwerów pochylni ;) Jak najbardziej na tak ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 4 Marca 2017 #489552 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Nie spelniasz wszystkich wymagan: Cytuj - Posiadanie mikrofonu - 3 lata gry w Counter Strike Mimo to jestem sklonny dac ci szanse. Jestes osoba bezkonfliktowa, bierzesz aktywny udzial w zyciu Sieci i masz poparcie wsrod uzytkownikow, jak i u administracji. Szczegoly uzgodnimy na Steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 4 Marca 2017 #489553 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Twoje podanie zostało przyjęte, gratulujemy! W celu dopełnienia formalności zgłoś się do Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi