Boski Z Polski Napisano 30 Kwietnia 2017 #493882 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 Witam. Podczas ładowania gry wyskakuje błąd ( Texture Overflow MAX_GLTEXTURES ). Występuje on na każdym serverze. Na pb dużo osób narzeka że takie coś jest. Trzeba jeszcze raz cs odpalić , znaleźć server i mieć nadzieję że znowu go nie będzie. ( jeżeli jest to błąd counter-strike i nie zależy on od serverów to proszę o przeniesienie do śmietnika ) (edit) nie wszyscy to mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 30 Kwietnia 2017 #493886 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 Wg mnie to zależy od komputera lub Steam (CS). Ja też tak mam i to nie tylko na Pochylni. Jakiś czas temu siedziałem sb w nocy na CS. Niestety nikogo nie było na naszej sieci, więc szukałem jakiegoś serwera gdzie siedziało parę osób. Na początku było dobrze, lecz przy zmianie mapy wywaliło mnie z takim samym błędem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 30 Kwietnia 2017 #493889 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 U mnie też to jest... Robiłem spójność plików ale tylko modele sie usunęły xD A problem pozostał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 30 Kwietnia 2017 #493892 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 Na Aliedmodsie pisza ze to moze wystepowac przez zbyt duza ilosc map ktora jest grana w danej sesji. Jesli gra sie caly czas jedna mape to spoko. Jednak gdy gra sie rozne mapy o roznych teksturach moze wystepowac taki problem. Dlatego wlasnie wylaczenie csa i odpalenie go spowrotem moze pomoc. Jedak Ja nigdy nie mialem takiego problemu (Moze dlatego ze jak nie gram to wychodze i robie sobie srednio co godzine/2 przerwe wylaczajac csa). Temat z ktorym mozecie sie zapoznac jednak nic wiecej za bardzo nie pisza https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=245551 PS. Wiem ze pomoglem wiec przypierdol lajka! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 16 Czerwca 2017 #496531 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Jednym slowem. Jakis czas temu byla aktualizacja steam i od tej pory sie takie cos zrobilo. Od dluzszego czasu mam ten sam problem. Chce wejsc na GO moda to mi wypierdala csa. Chce wejsc an gxp wypierdala csa podczas zmiany mapy Jak zyc to Ja nie wiem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 16 Czerwca 2017 Autor #496533 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 To już wkurza pomału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 16 Czerwca 2017 #496537 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Spróbuj zaktualizować sterowniki do karty graficznej a następnie reinstal cs'a , powinno pomóc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 23 Września 2017 #500729 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Września 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi