Black Wolf Napisano 30 Kwietnia 2017 #493893 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 Wiek: W tym roku 20. Kontakt: Forum, Administracja na FB, wybrani mają numer telefonu, Steam. Staż w CS'a: Można powiedzieć 8-9 lat. Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Ciężko ocenić, ponieważ nie chcę kłamać. Pingiel daje mi dobre rady, więc powoli ale do przodu. Czy kiedyś obsługiwałeś AMXBANS?: Nie, lecz jeśli ogarnąłem pisanie pluginów to nauczę się również tego. Używałeś jakichś haxów? (Jeżeli tak, to jakich - konkretne nazwy cheatów): Tylko leis (szczerze to jakiś miesiąc temu aby ogarnąć się w tym). Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Tak jak wcześniej.. Lubię pomagać i chciałbym spróbować swoich sił w gronie UBT. Dodatkowo myślę, że Opiekun Serwera powinien mieć możliwość banowania, odbanowywania graczy przez AMXBANS (przykładowo skargi w dziale serwera). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 30 Kwietnia 2017 #493895 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 Na TAK Doświadczenie jest Pomoc dla pingla Co tu jeszcze mówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 30 Kwietnia 2017 #493896 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 7 minut temu, Stalco napisał: Pingiel daje mi dobre rady, więc powoli ale do przodu. ? Na tak, o ile demka dobrze rozpiszesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilus Napisano 30 Kwietnia 2017 #493897 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 Na TAK Doświadczenie Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 30 Kwietnia 2017 #493899 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 Mysle ze pod moim czujnym oczkiem bedziesz za jakis czas ogarniac mniej wiecej jak Opos czyt. @Aragorn. Moze pomocy jakos strasznie nie potrzebuje bo staram sie ogarniac a z tego co wiem bedziemy w tych samych godzinach mniej wiecej obecni mimo to jestem na Tak. Nie chce mi sie samemu wyklocac o wszystkie moje decyzje z low playerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanya Napisano 30 Kwietnia 2017 #493900 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 Nie podał w sumie swojego doświadczenia a wy i tak wymieniacie ten punkt w powodach ... ehhh żal patrzeć. W sumie nie jestem pewien dlaczego ostatnim razem nie dostałeś tej rangi ale kij z tym Jestem na tak, dzięki temu pingiel będzie mógł się ubiegać o tego Moderatora nad którym szlochał wczoraj na sb Więcej oczywistych bzdur nie będę wypisywał niema się co powtarzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shock_Therapy Napisano 30 Kwietnia 2017 #493902 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 Na TAK + Wiek + Doświadczenie @Pingiel10 Wiem że to lubisz, lecz czasem jęczysz. Przyda Ci się pomocna dłoń, pod warunkiem że zaraz nie zrezygnujesz po wyszkoleniu Padawiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramNaFarcie Napisano 30 Kwietnia 2017 #493903 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 Jestem na Tak Chłopak ogarnia jest sumienny i pracowity dąży do celu uparcie Rozpatrzyła dobrze demka napewno powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DoMAR Napisano 30 Kwietnia 2017 #493904 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 Jak dobrze ci pójdzie z demkami to powinieneś się nadać. Nie ma żadnych przeciw wskazań. Jesteś dosyć aktywny i ogarnięty, powinieneś dać radę. TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 30 Kwietnia 2017 #493906 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 Na TAK + pomocny + ogarnięty + fajny bocik + wiek + staż + opiekun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LegendaPowraca Napisano 30 Kwietnia 2017 #493913 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2017 Na wielkie Tak +staż +wiek +Pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PremiuMGracz:D Napisano 1 Maja 2017 #493920 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Na TAK +Wiek +Pomocy +Ogarnie to szybko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XeNoX Napisano 1 Maja 2017 #493928 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 TAK ! +wiek +Ogarnia +Zawsze pomoże +Miły +Aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!!!Virtus!!! Napisano 1 Maja 2017 #493932 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Tak +Ogarnięty +Wiek +Staż +Opiekun serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LULEKOZOID Napisano 1 Maja 2017 #493982 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Oby lepszy kandydat niż tamten łepek. Masz moje tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 2 Maja 2017 #493993 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Zestaw wysłany na PW. Masz 3 dni na rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 22 Maja 2017 #495162 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Maja 2017 Twoje podanie zostało przyjęte, gratulujemy! W celu dopełnienia formalności zgłoś się do Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi