Vilus Napisano 19 Maja 2017 #494992 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Maja 2017 Nick na serwerze: Team Biceps | Verex Wiek: 17Znajomość AMXX: 5/8Doświadczenie: Miałem już na tej sieci admina i dobrze się sprawowałem więc chciałbym ponownie zagościć w gronie administracyjnymStaż w CS'a: 7latSteamID: STEAM_0:0:160477029Link do profilu na banid: http://banid.pl/kto?to=0:0:160477029Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/Team Biceps | Verex/79.133.192.56:27015/Kontakt: Steam i TeamSpek'3Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Witam szanowną administrację ProCod piszę to podanie ponieważ jest wielu gracz łamie regulamin np. txt, miny w przejściu, przekleństwa. Świetnie dogaduję się z graczami, a zarówno z adminami też. Staram się grać aktywnie na ProCod na tyle ile to możliwe. Zgłaszam dość często na u@ jak i piszę do Rey'a na steam żeby wbił i po ogarniał ludzi. PS. Reklamy zostały podesłane we wcześniejszym podaniu i jak sam Stalco pisał że nie będą potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PremiuMGracz:D Napisano 19 Maja 2017 #494993 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Maja 2017 Na tak +Wiek +Zgłasza na u@ +Steam +Reklamy +Brak banów (no może 1 mój ) +/- GT +/- Forum GT spokojnie nadrobisz ;) Forum tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zer0 Napisano 19 Maja 2017 #495008 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Maja 2017 Na tak wszystko u gory napisane ale zrobie kopiuj w klej 5 godzin temu, PremiuMGracz:D napisał: Na tak +Wiek +Zgłasza na u@ +Steam +Reklamy +Brak banów (no może 1 mój ) +/- GT +/- Forum GT spokojnie nadrobisz ;) Forum tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zjarany Zgr3deK Napisano 19 Maja 2017 #495013 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Maja 2017 Tez jestem na tak "kopiuj i wklej" 6 godzin temu, PremiuMGracz:D napisał: Na tak +Wiek +Zgłasza na u@ +Steam +Reklamy +Brak banów (no może 1 mój ) +/- GT +/- Forum GT spokojnie nadrobisz ;) Forum tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 19 Maja 2017 #495016 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Maja 2017 Warunek. Staraj się częściej (w sensie dłużej) grać. Zgłoś się do mnie na Steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 19 Maja 2017 #495017 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Maja 2017 Twoje podanie zostało przyjęte, gratulujemy! W celu dopełnienia formalności zgłoś się do Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi