.:TPS:. Napisano 2 Maja 2018 #511585 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2018 Nick na serwerze: .:TPS:.Wiek: 16Znajomość AMXX (0/8): 8/8Doświadczenie: bardzo dobre Staż w CS'a: 8 latSteamID: STEAM_0:1:156691546 Link do profilu na banid: http://banid.pl/kto?to=0:1:156691546 Link do profilu na GameTracker: https://www.gametracker.com/player/.%3ATPS%3A./145.239.237.108:27385/ Kontakt: GG,Forum,Steam obojętnieDlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: ponieważ rano i w nocy rzadko grają admini a ja taki ranny ptaszek i nocny diabeł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.X Napisano 2 Maja 2018 #511589 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2018 hmmm 8/8 amxx ? ok . wiek +/- ogarnięty+ zgłasza + nie ma z nim jakiś problemów szanse można by dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 2 Maja 2018 #511592 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2018 Twoje podanie zostanie rozpatrzone za 3 miesiące, jak w końcu @Aragorn wejdzie na forum xd Żarty na bok. Wiek nie do końca mi podchodzi, jednakże spełnia ustawowe minimum. Dalej, nawet ja opiekując się serwerami nie znam amx na 8/8, więc też dałbym tu sporą dawkę ostrożności co do skilla. Dalej, tak jak Iksu wspomniał, gracz zgłasza wszelkie nieprawidłowości, wiec tu dajemy dużego plusika. Jak na razie jestem neutralny co do Twojego podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luczko Napisano 9 Maja 2018 #512003 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 Byłbym za daniem mu szansy: + steam + widać że zgłasza + jeśli gra rano i wieczorem to bardzo się przyda + dobre GT, gra regularnie +/- amx - nie do końca plus bo obawiam się że tu trochę podkoloryzowane jeśli nie wspomniał nic o byciu wczesniej adminem ale może się mylę Minusów w sumie nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Maja 2018 #512022 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 Aktywność na serwerze dobra i w tym podaniu nie ma przechwalanek ile to banow kiedyś ktoś dał, zupełnie inaczej to wygląda i zdaje mi się że podolasz randze, i kciuki można trzymać za zmianą oblicza rano i wieczorem na serwerze. Wiek(czasami) z poprzedniego tematu można określić tylko mianem liczby, 16lat i inne podejście do tematu, przetestujmy ciebie jestem na tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_DodgE_ Napisano 9 Maja 2018 #512031 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 Widoczny na serwerze, zglasza, nie sprawia problemow. Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 9 Maja 2018 #512043 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 Podanie zostanie rozpatrzone. Zgłoś się do mnie na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 12 Maja 2018 #512175 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Maja 2018 Twoje podanie zostało przyjęte, gratulujemy! W celu dopełnienia formalności zgłoś się do Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi