Mroźny Napisano 30 Maja 2018 #513491 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 Nick na serwerze: MroznY Wiek: 20 Znajomość AMXX (0/8) Póki co to 3 (Nigdy z tym styczności nie miałem :D) ale z pomocą innych forumowiczów z czasem na pewno ulegnie to zmianie na lepsze Doświadczenie: Zerowe :/ Staż w CS'a: Ogółem będzie około 6-7 lat (z czego prawie 4 lata na obecnej serwerowni) SteamID: STEAM_0:0:437599194 Link do profilu na banid: http://banid.pl/kto?to=0:0:437599194 Link do profilu na GameTracker: https://cache.gametracker.com/player/MroznY/145.239.237.108:27385/ Kontakt: Steam Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Nie będę owijał w bawełne. Wiele osób doradzało mi żeby napisać to podanie więc w końcu postanowiłem się tego podjąć Na serwerze gracze kojarzą mnie do tego stopnia, że nie raz spotykam się z zapytaniami "MroznY, masz admina" albo "MroznY, dlaczego go nie zbanujesz" co nieraz wywołuje u mnie uśmiech na twarzy oraz wydaje mi się, mówi samo za siebie odnośnie mojego stażu jak i "sławy" na serwerze. Jeśli chodzi o aktywność to na pewno będę aktywny w godzinach 16-23 ponieważ od rana będę w pracy. To chyba by było na tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 30 Maja 2018 #513492 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 + wiek + aktywny + steam - mutacja, brzmi jak 12 latek (xDDD) - doświadczenie, ale każdy kiedyś zaczynał + zgłasza na u@, fb, steam + znany Trochę mu pomogłam z amxem więc ma łatwiej. Na tak. Mroźny dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog banan Napisano 30 Maja 2018 #513494 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 Jestem na tak: Wiek aktywny steam Mroźny dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 30 Maja 2018 #513495 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 A tak na poważnie, Steama w końcu ogarnął gra od uja czasu coś tam zgłasza doświadczenie zerowe, ale to się da ogarnąć na tak Mroźny dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :3 Napisano 30 Maja 2018 #513496 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 Dobra dobra to ja na Tak jestem ogólnie bo : +chłopak przyjemny sympatyczny i wgl, +lata swoje ma [stara dupa z niego, co zrobisz? nic nie zrobisz] +coś se zgłasza +coś postrzela Lekcje amx przez najbliższe 4 dni [bo siedzę w domu na mobilnym] zgłoś się w godzinach 12-[do póki nie pójdę spać] na steam, albo zmienię zdanie Essa!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F!0lk4 Napisano 31 Maja 2018 #513501 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Maja 2018 Tak. + Aktywny +Steam +Zgłasza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 31 Maja 2018 #513502 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Maja 2018 TAK- Wiek -Steam - Staż i aktywność na serwerze - AMX nie problem do nadrobienia - Mikrofon oraz mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frederick Napisano 31 Maja 2018 #513507 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Maja 2018 TAK + Aktyny na serwerze + Steam + posiada mikrofon - amxx jest do nauczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luczko Napisano 31 Maja 2018 #513511 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Maja 2018 Będę na małe TAK: + dość aktywny (GT) + coś tam zgłasza + steam + wiek +/- kolejny admin w godzinach popołudniowych i ogółem w ostatnim czasie ale jako że mieści się w kryteriach to jeszcze bym go upchnal - doświadczenie ale każdy kiedyś zaczynał - amx który jest do ogarnięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_DodgE_ Napisano 31 Maja 2018 #513516 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Maja 2018 Na tak: Jest bardzo sławny na serwerze xd Wiek, zglasza, aktywny, no i ogarnal steam'a Powodzenia mlodzieńcze. Ps. Tak jak wszscy pisza, kazdy zazaczynaod zera, z poradnikami, z pomoca innych, wiec luz. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Czerwca 2018 #513658 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2018 Aż strach pomyśleć co by było gdybym zagłosował na nie, dlatego nie ryzykuje i dam ci szansę, nie wiem czy byłeś adminem wcześniej ale z tego co widzę jako gracza ciebie większość rozpoznaje, a mnie jako admina prawie nikt, staż na sieci masz więc raczej Ci zaufać można, grasz coś tam i pewnie potrafisz rozpoznać czita ale to wyjdzie w praniu, to są te najważniejsze aspekty dla adminay. Jak wyżej, muszę dać na tak bo mnie zjedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 6 Czerwca 2018 #513930 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2018 Podanie zostanie rozpatrzone. Skontaktuj się ze mną na PW. Mumin. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 8 Czerwca 2018 #514040 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2018 Twoje podanie zostało przyjęte, gratulujemy! W celu dopełnienia formalności zgłoś się do Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi